Akseec Babymom8 bende öyle diyorum ama hiç olumlu bakamıyorum da içimden bi ses yine olmucak diyo hayırlısı diyelim. Aaaa evet çok yakınız ya ☺️
Akseec Babymom8 şuraya pozitif sonuçları atsak gerçekten artık hamile kalmayı değil de hamilelik sürecimizi konuşsak keşke
Akseec Babymom8 ay hepimiz aynı dertteyiz o yüzden hepimizin içi aynı galiba ya😄 91 canım sen kaçlısın?
Babymom8 Akseec evet kesinlikle ya hayırlısıyla alalım bizde o haberleri sana özelden yazayım dedim de kapalıymış galiba çok anlamam uygulamadan
Akseec Babymom8 saçma sapan yazanlar oluyo canım ondan kapattım sevgilisiyle kırıştıranlar yazıyor bişey olur mu hamile kalır mıyım bıktım kapattım😂
Veterinerhanim Kızlar ben de sizden farklı olarak yumurta takibi yaptırdım bu ay. Benimde pazar ve pazartesi ilişki demişti doktorum uyguladık bakalım benim sonuç ne olacak merakla bekliyorum 💫😛🍀
Talihkusu6666 fatmanur3824 aaaaaaa 🥹🥹🥹❤️❤️❤️ suan cok heycanlandim ayni günler hepsiii kiz biz haberleserim 7-24 hahah
fatmanur3824 Talihkusu6666 evet yaaa haberleşelim inşallah oluuuurrr bu ay güzel haberleri paylaşırız burdan😍