Gmzexx Cakalllsebahat-0 aynı haftadayız ve bende hiç kilo almadım hatta 5 kilo da verdim 😂 bebeğimin kilosu falan da gayet iyi dedi doktorum böyle devam et dedi ben biraz kilolu hamile kalınca 😂
Bebis25 21+5 haftalıgim. 49 ile hamile kaldım şuan 53um. Makarna pilav yememeye çalışıyorum onun dışında dikkat etmiyorum. Makarna ve pilav da çocuğa değil bana yarar diye yemiyorum
Aysgl_1925 Daisyy000 bende ilk gebeliğimde baya kilo almıştım🫣 24 kilo.. ama 46 ile hamile kalmıştım. 39/1 de doğurdum bebeğim 3575-52 cmdi😊
haylaz95 -_MorKaka_- ay herkesin dileği aldığımız kiloların bebişe gitmesi ve dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar kilo verilir
duygumfoca Cakalllsebahat-0 6 ay önce doğum yaptım 55’le hamile kaldım 64’le sezeryan doğum yaptım şuan 9+2 günlük olduk 63 kiloyum
Hashasim2020 17 haftalığım 87 ile hamile kaldım suan 84üm mimkin olduğunca almamaya gayret ediyorum umarım hiç almadan kapatabilirim 😭 sağlık olshn tabi bebişler iyi olsun kilo alınır verilir
59Htc59 21 haftalığım toplamda 1 kilo aldım 2. Bebeğime hamileyim, afedersiniz kusmaktan ve ogurmekten hiçbir şekilde kilo alamıyorum ama Bebeğim cok şükür iyi ☺️☺️
Burcin__ Cakalllsebahat-0 28 haftalık 67 kiloyum gerçi insülin kullanıyorum kilo almak yerine kilo verdim 😂
BerenEla 34+3 deyim 12 kilo aldım ama inanın nasıl aldığımı bilmiyorum.Ben yaklaşık 3 yıldır gluten-şeker-süt ürünleri tüketmiyorum.Gebelikte de aynı şekilde devam ettim.Daha az kilo alırım diye düşünüyordum 😅kilo verilir önemli değil ama nasıl aldım bilmiyorum😅