bastas asl_73 ayyy benim de 8 haftalık 62,5 bende şuana kadar almadım umarım son aylara kadar almayız bebişler alsın kiloyu
_illaedep Cakalllsebahat-0 biz daha miniğiz teyzesi 🥰12 haftalık olduk Allahın izniyle.90 kiloyla hamile kaldım 1 kilo vermişim 🤭😊
Mays35 Kbralmdr ben henüz 5 haftalıgım ama bulantılar genelde 7-8. haftada baslayıp 6. aya kadar sürüyor benim. İlk gebeliğimde -4 kilo verdiğimde cok korkmustum cocuga bir şey olur diye. bu düsünce hurafe mi bebeğiniz normal kilosunda degil mi
Kbralmdr Mays35 her şey normal çok şükür bebeğim gelişimi haftasıyla uyumlu 🤲🏻🤲🏻 endişelenmeyin bu yüzden
Sekerparem999 Cakalllsebahat-0 yarın tam 37 hafta oluyorum 30 kilo aldım 12 gün sonra kavuşacağım allahın izniyle
asdfghjrc Mervekaram22 listeyi sizinle paylaşmak doğru olmayabilir. Doktor benim tahlil sonucuma ve yapıma uygun hazırladı herkese aynı etkiyi vermeyebilir.
Pink29 Senaenes ben sadece 6 kılo almışım ya 23.hafta ben de alamıyorum dıyenuzuluyorum hala dıdardan kendımı zayıf görüyorum boyunuz kaç
bsrbrkysr184_ Cakalllsebahat-0 8 hafta 6 günlük henüz kilo alırım yok bugün sağlık ocağına kontrole gittim -1 kilo vermişim sanırım 🙃