cakirbebek Pink29 ilk kizima 50 kiloyla hamile kalop 85 le doğurdum. Bu sefer 60 la hamile kaldim doogurana kadar 90 olurum gibi. Hayatımda hamilelik dışında kendimi hic kilolu görmemisimdir. Normaldede cok yiyen biriyim zaten 😂
Selim_Alparslan Cakalllsebahat-0 yok canım ikinci 🤭 73 ile hamile kaldım 😄96 97 gidip geliyorum 🤭 neyse doguma az kaldı inşallah 100 olmadan dogururum 😄
Kamiledefne 16 haftalık kilo almadım henüz. İlk gebeliğimde 54 le hamile kalıp 68 le doğuma girmiştim.
Senaenes Pink29 hafta ilerledikçe kendiliğinden alınıyor zaten ben 43 kilo hamile kaldım 15 kilo aldım şuan 25 haftalığım daha çok moralim bozuluyor
Pink29 Senaenes ben sadece 6 kılo almışım ya 23.hafta ben de alamıyorum dıyenuzuluyorum hala dıdardan kendımı zayıf görüyorum boyunuz kaç
-_MorKaka_- haylaz95 bende bebeğe gitsin diye umut ediyorum çünkü çok az aldım kilo,ilk kızımda 20 kilo almıştım buna rağmen 3 kilo doğmuştu sağlıklı olsunlar da önemli olan bu
haylaz95 -_MorKaka_- ay herkesin dileği aldığımız kiloların bebişe gitmesi ve dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar kilo verilir
Anonymous1 Cakalllsebahat-0 30 haftalığım 6 kilo aldım bildiğimiz kadarıyla da bebişin kilosu 2 hafta önde haftaya tekrar gideceğiz
Gnl54 Cakalllsebahat-0 Cakalllsebahat-0 3. Gebeliğim tüp mide ameliyati oldum 10 ay once 134 den 76 düşmüştüm 12 haftalik gebeyim 78 olmuşum 🥺 onceki hamileliklerde 30 ar kilo almistim ins bunda almam okadar
zeynepckmm Cakalllsebahat-0 28+5 sadece 7 kilo aldım oda hamilelik sürecinde verdiğim kilo üzerine 2 kilo daha eklemişim 😅
Zeynepkarip Cakalllsebahat-0 31 haftalık olduk haftaya pazartesi kontrolümüz var o zaman görücez inşallah kilosunu haftasıyla uyumlu mu fln diye💕
Mays35 Kbralmdr ben henüz 5 haftalıgım ama bulantılar genelde 7-8. haftada baslayıp 6. aya kadar sürüyor benim. İlk gebeliğimde -4 kilo verdiğimde cok korkmustum cocuga bir şey olur diye. bu düsünce hurafe mi bebeğiniz normal kilosunda degil mi
Merve_trn Cakalllsebahat-0 31 haftalık olduk. Ben hiç kilo almadım . Bebek bugün ölçüldü 1850gr olmuş :)
asdfghjrc Mervekaram22 listeyi sizinle paylaşmak doğru olmayabilir. Doktor benim tahlil sonucuma ve yapıma uygun hazırladı herkese aynı etkiyi vermeyebilir.