ezgii1998 Haftaya girdim bugün 50 kg ile hamile kaldım ve şuan 53,5 kg ile devam ediyorum bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak 😂 🤷🏻♀️
ageuy1-2 32+5 deyim 6 kilo aldım bebeğim haftasıyla uyumlu ama 68 le hamile kaldım bu aldığım kilo bile fazla bana göre😌
bbety Cakalllsebahat-0 35 haftalığım 51 kiloda hamile kaldım şuan 61im 10 kilo aldım. Bebiş de 2350 gr
Denizj Cakalllsebahat-0 öyleyse bu teoriye tepki olarak mı varım ben😆 33 yaşındayım 32 sene boyunca kilo almak için taklalar attım 29 sene boyunca 45 i geçemedim son 3-4 senedir biraz iyiysim 50-52 civarıydım. Hamilelikte hel gör li 8 ayda 22 kilo aldım çok enteresan😆
haylaz95 -_MorKaka_- bende 31+2 haftalığım gebeliğin başında 6 kg vermiştim geri onu aldım o da büyük ihtimalle bebeğe gitmiştir diye düşünüyorum doğumdan sonra göreceğiz
-_MorKaka_- haylaz95 bende bebeğe gitsin diye umut ediyorum çünkü çok az aldım kilo,ilk kızımda 20 kilo almıştım buna rağmen 3 kilo doğmuştu sağlıklı olsunlar da önemli olan bu
Pink29 cakirbebek merhaba nasıl aldınız acaba ben de almak istiyorum bıraz zayıf hamıle kaldım almam laızm😀
cakirbebek Pink29 ilk kizima 50 kiloyla hamile kalop 85 le doğurdum. Bu sefer 60 la hamile kaldim doogurana kadar 90 olurum gibi. Hayatımda hamilelik dışında kendimi hic kilolu görmemisimdir. Normaldede cok yiyen biriyim zaten 😂
Senaenes Pink29 hafta ilerledikçe kendiliğinden alınıyor zaten ben 43 kilo hamile kaldım 15 kilo aldım şuan 25 haftalığım daha çok moralim bozuluyor