Moz Selim_Alparslan güzel fikir bence hayatında hiç okumayan insanlar için.Tüm gün onlinelar bari okurlar belki
diva01 Selim_Alparslan herşeye açık bir platform neden rahatsız oldunuz bende bunu anlamdım neler yazıyor lar buraya denk gelmemiş siniz demekki kaynanasını mi şikayet edeni ararsınız kocasının aldattığınımi sorani eşinizle nasıl tanıştınız diyenimi bunun gibi çok şey var elimizde telefon hiç dusurmuyoruz sürekli netteyiz farklı bir bakış açısı olsun istedim rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın bildirim alıyorsanız dilin yorum ve beğenilerinizi iyi günler kimseye zararı olmayan bir paylaşım kötü bir yorum olsa mod ve adminler yoneticiler izin vermezdi iyi günler 👍🏼👍🏼
diva01 Moz okumanın yeri zamanı yoktur ki heran karşımıza bir söyleşi bir fıkra bir hikaye çıkabilir deilmi ben okudum sizde okuyun diye bir pay attım hoşuna giden okuyor kimseye zarari yok sonuçta teşekkür ederim yorumunuz için 🌹
anneyim01 diva01 Hamdolsun diyelim Annem Hasta Guatır Hastası , Babam Kanser Öyle böyle Ömür geçiyor . Annem Hepder Bedenim Yaşadıklarımı yıprandıklarımı anlatsada Ruhumu genç tutmaya calısyorum Bugüne şükür der Tevekkül eder .
Selim_Alparslan diva01 Canım yanlış anladın 😊 Rahatsız oldum demedim. Bende diğer etiketler engelli zaten onlar sayfamda çıkmıyor 😊 Keşke kitaptan okusalar diye hayıflandım birazcık 🫣 Siz paylaşın tabiki okuyanlar var 🍀
diva01 Moz teşekkür ederim cnm başka bir sayfadan alıntı olarak alıp paylaşıyorum bunun gibi daha var elimde bittikçe güncelleyerek devam edeceğim doğuma kadar Allah izin verirse
diva01 Selim_Alparslan günümüz çağında kimse kitap açmıyor ki herşey online maalesef okula giden çocuk bile test kitabina el sürmüyor netten açıyor keşke dediğiniz gibi olsa ama artık eskisi gibi deiliyiz ✨💐
Myyfamily diva01 heyecanla bekliyorum takipteyim postu 😍 bitince diğer hikayeyi de okumak isterim birde çok sürükleyici bir hikaye elimde olsa birkac saate biterdi sanırım 😀