Zezeyyuu Seda_nur4760 4 aylık ay aşure 🤣🤣 ıkı buyuk tabakla dolu dolu yemıstım birde portakal kokusu alıp alıp kokluyorum🤣
ikinciyehamileyim myangelson cinsiyeti neydi peki? Ben de yeni öğrendim ama sürekli acı yemek istiyorum ağzım midem yandı hala biber turşusu basasım var ağzıma djjd bunun cinsiyetle bi ilgisi var mıydı acaba 😄
myangelson ikinciyehamileyim oğlum oldu 😄 bilmiyorum olabilir belki 😄 ilk hamileliğimde de ekşi çok isterdim limon tuzlayıp yemek istiyordum o da erkekti
ikinciyehamileyim myangelson bi oğlum var onda da aşerdim mi çok emin olamıyorum ama canım bi erik istemişti bi tek, acıyı severim ama bunda kendimi mahvedecek kadar yiyesim geliyo hadi hayırlısı 😄😄
efnanhiraa Seda_nur4760 as etmemi bilmiyorum ama ağzımda krem peynir tadı vardı böyle canım istiyordu 😅😅😅ama keskin olandan keper marka diğer markalarda damağımda ki tat yoktu
myangelson ikinciyehamileyim ben hiç yiyemezdim acıyı gastrit var zaten hemen midem yanar midem ağrırdı bunda hep yemek isterdim 😄
efnanhiraa Seda_nur4760 aynen daha önce yediğim markaydı 😅😅😅o daha keskin bir tadı vardı eşim diyor kebab kanat şu bu bennyok üçgen peynir 😅😅😅
nurdan021 kayrasu 22.haftadayım ve hala cinsiyet net değil göstermiyor doktor kıza benziyor dedi sadece:) sağlıkla gelsinler inşaAllah canım
Minikeller38 Seda_nur4760 Şubat ayında Karpuz 🍉 ve Erik 😁😁 saolsun kocam bulup getirdi az az ye yarına da yetsin nerden bulacam birdaha demişti canım kocam 🥹🤎