happymomolucaz42 Merve2520 bunu bilen ben her yarım saatte sabah 9 dan beri e nabıza bakıyorum umut belki erken açıklanır diye 🤣 özel hastaneyede gittim daha önce 1 saatte cıktı ama sonuc negatifdi . Travma yarattı bu seferde böyle olsun 🤣
happymomolucaz42 happymomolucaz42 senin ki net İnsaallah kolay gecen bir gebelik sıkıntısız dogum saglıklı bir bebek gelecek zamanlardaa. Bir defter kapandıııı bir defter acılıyorrr
Busranur_mnts Merve2520 en iyi test diyorlar ben awox ve prodoctor kullandım silik çizgide 25 çıktı değerim
Busranur_mnts Merve2520 Ay inşallah canım benim de 1.5 sene sonra oldu 3. Klomende Sonuç çıkınca etiketle özele mi verdi
Mishaa Merve2520 mayısta yaptığın testten beri sessizce takipteyim her baktığımda Allah’ım insallah kucağını doldur diye dua ettim bugünde girip bi bakayım ne yaptı acaba diye o kadar mutlu oldum ki hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun insallah 🥹🥹
Merve2520 Mishaa çok ama çok teşekkür ederim 1.5 seneden beri hep bu günleri bekledik rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlısını ve sağlıklısını versin 🥹🤍