bluemom24 Merve2520 yok gayet normal gelmiş benim adet günü 72 idi çok sevindim sizin adınıza Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallahhhh 🩷🩷🌸🌸🌸
Merve2520 Mishaa çok ama çok teşekkür ederim 1.5 seneden beri hep bu günleri bekledik rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlısını ve sağlıklısını versin 🥹🤍
happymomolucaz42 Coookkk kolay geçen bir gebelik saglıcakla kucagına alacağın güzel bir dogum diliyorm canım sanaaa darısı basımıza bende sabah alıcam sonucları bakalımmm hayal kırıklıgı olmaz umarımmm🥰
Merve2520 bluemom24 bir kimyasal geçirmiştim bu da öyle olacak diye çok korkuyorum inşallah çok teşekkür ederim 🥹🤍🫂
happymomolucaz42 Merve2520 canım dün sabah kan vermistim bat 20 beta 110 geldiiii. Şükürler olsunn 👏 hepimize nasip olsun
Merve2520 happymomolucaz42 ayyy çok sevindim gerçekten rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🥹🤍
adyaligoktas Merve2520 hayırlı olsun bende böyle öğrendim reglimden 6 gün önce inanamadım normal gebelik testi yaptım oda pozitifti 🙏🏼🌿