Merve2520 Adete 5 gün kala bu şekil de çıktı sizce gebelik var mıdır bu test yalancı pozitif çıkarıyor mu
Kelebekkkk34 Merve2520 aa ismin tanıdık geldi baktım sayfana seninle femarayla ilgili konuşmuştuk. Gonal f ile mi hamile kaldınnn
Merve2520 Kelebekkkk34 eczane de hanımefendi de öyle dedi bu test= kan testi gibi düşün dedi elim ayağım titriyor inanasım gelmiyor
Merve2520 Kelebekkkk34 evet bu ay hem femera hemde gonal f kullandım. Allahım inşallah vardır yanıltır diye çok korkuyorum
Kelebekkkk34 Merve2520 yaa çok sevindim bana umut oldun 🥹 inşallah vardırr ama bence vaarr hemen kan ver bence
Tuanakaran Merve2520 bu testin hiç yalancı pozitif verdiğini duymadım aksine hep doğru bir bu bider awoks zaten güvenir olan bence hemen kan vermelisin canım sağlıkla gelsin inşallah ❤️🥰
happymomolucaz42 Merve2520 Canımm hayırlı olsunnn aynı soku aksamdan beri bende yasıyorum saglık ocagına kan verdim sabah gece sisteme düşmesini bekliyorum bu teste cok güveniyorum ama yaşadıklarıma inanamıyorum
Busranur_mnts Merve2520 en iyi test diyorlar ben awox ve prodoctor kullandım silik çizgide 25 çıktı değerim
Merve2520 happymomolucaz42 sağlık ocağı ertesi gün e nabıza yüklüyor ay heyecandan her yerim titriyor
happymomolucaz42 Merve2520 bunu bilen ben her yarım saatte sabah 9 dan beri e nabıza bakıyorum umut belki erken açıklanır diye 🤣 özel hastaneyede gittim daha önce 1 saatte cıktı ama sonuc negatifdi . Travma yarattı bu seferde böyle olsun 🤣