Selim_Alparslan Nur124 senin nasil çıktı ama benim devamlı ağrım var idrar kültürü ve tahlili aldi pazartesi tekrar çağırdı
Nur124 Selim_Alparslan 20-30 lari gördü askim doktor sorun yok dedi şimdi çıktım bende kan verdim karaciğer enzimleri için bakalım sonuç çıkınca gel dedi hayırlısıyla kucağımıza sağ salim alırız insAllah bebeğim
Selim_Alparslan Nur124 senin güzel kuzum bana progestan fitil verdi gunde 1 al dedi. 1 2 haftaya gelir diyor cok korkuyorum heyecan yaptım 🥹 Senin kilo boy kaç çıktı kuzum
Nur124 Selim_Alparslan bana bı tarih demedi asko devlet hastanesi ya zaten birşey demiyorlar sorun yok dedi sadece kan testi istedi onu verdim dua et iyi çıksın sonuçlarım çok canımı sıktı bu durum 2892 kg çıktı aşkım boyu bilmiyorum
Selim_Alparslan Nur124 en son ne zaman gitmiştin askim benimde 34+1 de 2500 demişti. Bugün söylemedi cok sinir oldum 35+2 yiz kac olmuştur sence 🥹 Senin güzel asko 3 olmus maşallah
Nur124 Selim_Alparslan masAllah bebeğim en son 33+3 de gitmiştim asko 2 haftada bir cagiriyor normalde ama şimdi kan verdim ya sonuç çıkınca randevu al gel dedi
Nur124 Selim_Alparslan son zamanlar ya çok çabuk alıyorlar diye biliyorum aşkım günde 100.gr bile qlabilirler mis
Selim_Alparslan Nur124 inşallah askim ya eşimde bu hafta 2 kez balikciya goturdu bebek kilo alsın diye 2 haftada 2 kez tavuk yedim 2 kez köfte yedim güzel beslendim ama
Nur124 Selim_Alparslan çok güzel bebeğim kefir ceviz muz bunlarj da tüket ben et çok sevmiyorum ama tavuk yemeye çalışıyorum
Selim_Alparslan Nur124 ben severim hepsini askim da bende yemekten bıktım yemin ederim ya sırf bebek icin yiyorum gerçekten esime diyorum artık midem bulanıyor yemek yemekten 🥹
Selim_Alparslan Nur124 sorma askim kusasım geliyor 🤢 2 gündür kaşarlı omlet yapıyorum bari oyle yiyeyim diye🤮
Nur124 Selim_Alparslan birde benim öyle kahvaltı alışkanlığım yoktu hele ki haşlanmış yumurta falan hiç yemezdim belki yağda ara sıra o kadar hamile kaldıktan sonra yemek düzenim çok degisti haliyle onlar sağlıklı olsunlar da artık önemli olan o bebeğim
Selim_Alparslan Nur124 evet kuzum az kaldı cok heyecanlıyım birde dedi ya 1 2 haftaya kesin gelir diye iyice stres oldum🥹