Zhde maco61 oynatmissin veyada sakladinmi naptın normlde boyle olmaz o yapıp koyduğum yerde kalıcak dokunmucaksin dokunursan oynarsan böyle olur
maco61 Zhde yok vallaha bak. Gürdal çamaşır suyunu tasa döktüm. Sonra diğer kapa çiş yaptım orda dururken yavaş yavaş ekledim bi anda kolayı salalrsın asit olur ya öyle oldu😆 ay sonra bir sıcak oldu ne oldu anlamadım kokrtım
Zhde maco61 sen Gürdal kullanma o daha ağır diğerlerinden ya domestos kullan bence bide yavaş dokmene gerek yok direk dokebilirsin öyle yapiliyo o
H_M_ maco61 ya valla benimki kopurmuyordu gercektende adet oldum bilmiyorum artık gerçek bence çamaşır suyu deneyi 😂😂😂
Zhde maco61 sayfamda benim var koyu renk kovada 13 gün erken öğrendiğim için öyle şimdi yapsam heryeri öyle bembeyaz gorunuyo
Sss1947 Zhde canım benimki silik çıktı haberin olsun çamaşır suyu kabarmıştı ya ama tesadüf mü bilmiyorum yalancı cizgide olabilir yarın bi kan vericem gidebilirsem 🌸
Sss1947 maco61 hayır sadece bir kaç gün denedim en çok dün kabardı bugünde test verdim tabi tesadüf te olabilir belirtilerim var zaten . Kan verince gorcez asıl dogrulugunu 🤣