Sss1947 maco61 hayır sadece bir kaç gün denedim en çok dün kabardı bugünde test verdim tabi tesadüf te olabilir belirtilerim var zaten . Kan verince gorcez asıl dogrulugunu 🤣
H_M_ maco61 ya valla benimki kopurmuyordu gercektende adet oldum bilmiyorum artık gerçek bence çamaşır suyu deneyi 😂😂😂
Tuanakaran maco61 @Zhde bilir o konu onda aşırı köpürmüş bende böyle bu denli kabarmadı 😂😂😂 ikiz üçüz falan mı ne 😂
maco61 H_M_ darısı saba 😆 bide biri yazmış az köpürürse kız çok köpürürrse erkek flan😆 erkek bebekte istiyom bi heveslendim
maco61 H_M_ cumartesi yapacagım😁 adet günüm ya son gün sabır edeceğim. Hem cumartesi tatil kolay kan vermeye giderim çalışıyorum
Hatice4136 Kızlar ben yine test yaptım en son kan testi 21 Ağustos‘ta verdim reglimi dört gün varken ama 1.20 çıktı bugün yine gebelik testi yaptım erken gebelik de kas gebelik onlar pozitif çıktı adetim bir hafta geçti acaba kan değeri değişir mi yükselir mi
Zhde Hatice4136 yükselir canım hiç düşünme dikkat et sdce kndine ve yiyeceklerine folik asit başla hemen
Prensannesi111 Hatice4136 merhaba acaba hamile misin? Benimde 5 gün kala 1.20 çıktı bat17 beklemedeyim