Tuanakaran H_M_ ya 0,2 di yani ne kadar yükseler bildiğin yalancı bi test markası daha elendi mimea 😂😂
Tuanakaran H_M_ kaset testte almış onuda yap diyo sanki insanın sürekli çişi geliyo 😂😂 dedim bende yok ama sen 9 dogurcaksın 😂
H_M_ pembelotus Rabbime tevekkül et inşallah yükselecek daha düşük bir rakamla ogrenip yükselenler var
pembelotus H_M_ aminnn inşallah pazartesi doktor tekrar bakacak o zamana kadar olumlu düşünmek istiyorum 🙏🏻
Tuanakaran pembelotus korkma panik yapma öyle bişey de şuan yapma. Gereken tek şey sakin olup beklemek canım öyle bişeyde de üzme kendini diycem ama tabiki elinde değil bilmiyorum
H_M_ pembelotus inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde yükseldiğini göstersin sana hayırlısı ile kucağına almayıda görürsün inşallah
pembelotus Tuanakaran aynen ister istemez insan üzülüyor kesinleşmediği içinde kafamda karışık napcam bilmiyorum
Zhde maco61 oynatmissin veyada sakladinmi naptın normlde boyle olmaz o yapıp koyduğum yerde kalıcak dokunmucaksin dokunursan oynarsan böyle olur