ArasMom__ penbe_karisi yıllardır kocasıyla yalnış delikten ilişki yaşayan o deliğide çiş deliği sanan ablamız 😁 Sonra açığa çıktı kadın çift rahimli olduğu için çift girişliymiş vajinası
dilaradoyan ArasMom__ nasıl ya rahim taa nerde nasıl girişi dışarda beynim yandı. Vajina kanalı mı farklı acaba. Hangi post o okumaya niyet ettim 🫣
Meltemanneolsun ArasMom__ evet benim bestim o ben baya bı cevap vermiştim ona çiş deliğinden yapamazsın diye 😂 bir de kocamın eniştemle ilişkisi var sanırım birbirlerinin ağzına yemek veriyorlar beraber uyuyorlar diyen bir hamisimiz vardı 😂 ne oldu acaba onlar
DuruDefne_mommy penbe_karisi bu gözler neler görmedi ki birisi eski usül parmak testiyle hamile olup olmadığını kontrol etmişti hangi yüzyılda yaşıyorsak😄😄
Mor-kelebek penbe_karisi bir bayanın ablası ve eniştesi doğum için yanında kalmaya gelmişti. İki bacanak aynı odada kalıyordu ve sabahları bir birine bal kaymaklı ekmek yediriyorlardi hatta peşpeşe duşa girdiler demişti ben bu hikayeyi asamiyorum 🤣🤭
penbe_karisi Mor-kelebek 🤣🤣tövbe tovbewe ne anlama getirmisssss hani insanın aklinada kötü şeyler gelmiyor değil 🤔😁
Moz penbe_karisi uygulamadakilerin ortalama eğitim seviyesi baya düşük olduğu için çok şey var aslında.Bir tane 2 haftalık evli kız bebeğim olmuyor diye post açmıştı o akıl tutulmasınu unutamıyorum ben de
Zezeyyuu Biri vardı hamilelikten dolayı fazla gaz çıkardığı için kocası gazman adı takmıştı hatta alt komşu bıle duyup gelmiş kadın korkudan balkonda gaz çıkardığını söylemişti yarım saat haykırdım buna ya gözümden yaş gelmişti 🤣🤣
Baklavaseverim Zezeyyuu buna kahkahalarla güldüm cidden ya çünkü eşim kızıma gazman diyor malum her beslenme sonrası gaz çıkarıyoruz 🤣🤣🤣
penbe_karisi Zezeyyuu 🤣🤣🤣galiba hatırlıyorum gazmani 🤣🤣🤣ya millet evinde gaz cikariyor bile rahat yok yaaaaa
Myyfamily Zezeyyuu bu geçenlerde hortlayan post dimiii gülmekten gözümden yaş geldi de 6.7 sene önce yazıldığını farkedip şimdi altına ne yazdılar diye baktım da kıyamet gibiydi 😂😂
adoo Ben bı kaç ay önce bı post okumuştum Kadın eşinin para karsligi erkeklerle birlikte olduğunu yazmıştı. İnanın insan şaşırıp kaliyor
nilsumm penbe_karisi Bir kadından daha evleneli 1 ay olmuş eşimle çocuk yaptk o gün ertesi günde hamileyim demişti birde saçma sapan şeyler yazmıştı böyle saçma insanlar çok var ne diyelim yazık gerçekten bizden uzak Allah’a yakın olsunlar….
isimsiz12 penbe_karisi off bi kadın hatırlamıyorum ama kocam cinsellik sırasında memelerimi sıkıyor sütlerim akıyor diye isyan etmişti yavrumun sütleri akıyo vs gibi kocasına şöylenmiş kocasıda ben seviyorum cocuguma mama alırım demiş 😄