Baklavaseverim Zezeyyuu buna kahkahalarla güldüm cidden ya çünkü eşim kızıma gazman diyor malum her beslenme sonrası gaz çıkarıyoruz 🤣🤣🤣
Meltemanneolsun ArasMom__ evet benim bestim o ben baya bı cevap vermiştim ona çiş deliğinden yapamazsın diye 😂 bir de kocamın eniştemle ilişkisi var sanırım birbirlerinin ağzına yemek veriyorlar beraber uyuyorlar diyen bir hamisimiz vardı 😂 ne oldu acaba onlar
penbe_karisi Mor-kelebek 🤣🤣tövbe tovbewe ne anlama getirmisssss hani insanın aklinada kötü şeyler gelmiyor değil 🤔😁
Mor-kelebek penbe_karisi en son ablasına anlatacaktı ne oldu bilmiyorum sonu 🤣 bacım gülüyoruz ama dünya kötü valla insan kime güveneceğini de bilmiyor ki 🤭
penbe_karisi Zezeyyuu 🤣🤣🤣galiba hatırlıyorum gazmani 🤣🤣🤣ya millet evinde gaz cikariyor bile rahat yok yaaaaa
Zezeyyuu penbe_karisi sorma bırde dalga geçmeyin diye not düşmüş ama nafile yorumlar tavan yapmıştı gülmekten yaş gelmişti gözümden 🤣
isimsiz12 penbe_karisi 😄sonra kaldırmışlardı postunu bide en son bi de bi kız 17yasında 2.evlilğini yapmış suan ki kocası pavyonda çalıştırmış vs oda kötüydü oda linç aldı baya o postu da kaldırdılar