busenaz68 Henüz çok taze bir ablamız vardı sperm demek ayıpmış müslümanmışız biz sperm diyene po*rnocusunuz diyordu 😅😅
Baklavaseverim minismom Evet ismi @UmutsuzPolyanna sildirmiş postu yakında ben de onun yaptığını yapmaktan korkuyorum 🤣🤣
QueenBahar_ penbe_karisi bitane hanımefendi vardı yurtdışında yaşıyordu post açmıştı Ya burda herşey çok pahalı zıbın 2 dolar da pantolon çocuk için 5 dolar die post açmıştı dalga geçiyordu hava atıyordu açıkçası 😅 hanımlar da gel Türkiye’de yaşa vs demişti hava atmak için post açmıştı
Busmumyy Birisinin bebeği yoğun verniksli doğmuş kayınvalidesi de demiş ki seni uyarmıştım içine boşaltma korun diye bunlar hep korunmadığınız için oldu çocuk pis doğdu demiş 😂😂
NereyeKoyduysanOrdadir Busmumyy cehaleti geçtim kayınvalidenin bu detaylara hakim olması daha komik 😂😂
[silindi] penbe_karisi bi tane post okumuştum grdkten sonra birisini aradnzmi diye yazmıştı 😂😂😂 Ahahah herhalde operasyon tamam yaşıyorum diye dkdkdjfj😂😂😂
Meral_63 penbe_karisi kadın gaz çıkarıyor diye kocası birşeyler demişti kadın da gazlı olduğu için ağlamıştı 🤣😂
Meral_63 penbe_karisi biride kendini hamileyim diye şey yapmıştı vajinala parmağını sokmuş elime et parçası gelmiş demişti 🤣🤣