lotusflowers sinemm22 ben sadece altınkılıç içebiliyorum. Hatta diğerlerinin aksine onu baya seviyorum. Başka markaları asla içemiyorum
0Berfin0 zynpknt normalde hiç sağlıklı beslenen biri değilim kendimi bazı şeylere zorlmamazsam yavrum içerde gelişemez 😂😂
zynpknt 0Berfin0 bende öyleydim kaşar muz falan yiyorsan iyi hele ilk zamanlar ben full patates ekmek peynir ekmek falan yedim ama onlar gelişiyo merak etme😂 tabi hazır gıda konusunda kendimi biraz kıstım
Pitircikkus sinemm22 migrosta kefırdanem dıye bı kefır var kesınlıkle onu deneyin tadı cok guzel meyvelıler hıc önerilmiyor
tahamommy sinemm22 kefiri herkes içemez gerçekten, ekşimsi yoğun bir tadı var bozuk değildir büyük ihtimal ama kalsiyum açısından çok çok faydalı haftada 1 tane bile içsen senin yararına olur 😍
Denizj sinemm22 ilk başlarda bende sevmemiştim sade kefir aromalılarda da katkı bar diye içemiyodum sonradan alıştım altınkılıçın laktozsuzu lezzetli.
NereyeKoyduysanOrdadir sinemm22 altınlılıç en güzeli, sadesi mis gibi ben içiyorum. Tadı bozuk gibiden kastınız tam ne tabi bilmiyorum hafif ekşimsi bir tadı var. Her gün bir bardak kefir mutlaka tüketiyorum ben seviyorum valla :)
zeynepkazgann sinemm22 altınkılıç markası var onu al tadı güzel içersin meyveli değil sade iç o kadar kötü değil ben her gün bir bardak içiyorum
0Berfin0 zynpknt cinsiyet kız mı canım. Kız bebekler sanki anneyi daha fazla yoruyor bulantı falan. Paketli gıdalardan ben de olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ama canım çok isterse de arada yiyorum valla
zynpknt 0Berfin0 yok erkek bulantım falan olmadı öyle de ekmeğe bi düşkünlük oldu bide çaya çay içince de yanına ekmek gitti ckfkf
0Berfin0 zynpknt ilk zamanlar patates ekmek deyince mide bulantısından sandım 😂 arada bişeye kafa takılıyor doğru benim de domates ekmek favorimdi 😂
zynpknt 0Berfin0 simit de çok yedim mesela hep hamur resmen 😂 patates de nişasta iyi dayanmışım hkhkh
Nrdnkrts Annekuzusu123 son haftalarda hergun yedim göz kararı 1 2 yemek kaşığı tahinle 1 yemek kaşığı pekmez çikolata gibi ekmek banıp yiyodum🤭
Parinas sinemm22 tadı tuzsuz ayran gibi aslında. Size son kullanma tarihi geçmiş denk gelmiş olabilir mi. O da değilse başka markaları deneyin. Öyle sevmem diyeceğiniz spesifik bi tadı yok kefirin
ElifBD sinemm22 altınkılıç ben tercih ediyorum ilk zamanlar ekşi ayran gibi geliyor sonra alışıyorsunuz muz ile birlikte yiyin daha iyi gider
uye-07 Tadı ekşi ama tarihlerine bakarak alabilirsiniz isterseniz. en geç olanı alın. son kullanma tarihi yaklaştıkça daha çok ekşiyor çünkü. Bir de ben 1 bardak kefire 1 muz Smoothie yaprak içiyorum tadı meyveli yoğurt gibi oluyor biraz