Elif3419 sinemm22 eker’in meyveli kefirini deneyin ben çok severek içiyorum diğerleri gerçekten kötü geliyor bana da
Sekerparem999 sinemm22 ben de diğer sadeler ve meyveliler bozuk gibi acı bi tat veriyor diye içemiyordum içim sade kefir mükemmel sanki ayran gibi ama ayran gibi de değil yoğurt gibi desem öyle de değil herkese tavsiye ederim (içim sade şekersiz kefir) kutusu yeşil
sevimkelam Kefiri sevmeyen içemez ya gerçekten zorlamamk lazım bence meyveli market kefiri önerilmiyo diye biliyorum ama evde kendin meyve eklesen sağlıklı şeker olur diye düşünüyorum
tugba6333 Ben bazen bu sade kefirin abartıldığını düşünüyorum kabul ediyorum ekşimiş ayran gibi bı tadı var ama bence icilmeyecek kdr da kötü değil ya
busebasaran06 sinemm22 Kefirin kendi tadı bozuk gibi zaten canım bana da öyle geliyor içince. İçim markasının ki diğerlerine göre bir tık daha iyi
Nrdnkrts Annekuzusu123 son haftalarda hergun yedim göz kararı 1 2 yemek kaşığı tahinle 1 yemek kaşığı pekmez çikolata gibi ekmek banıp yiyodum🤭
aysezgi sinemm22 Havalar sıcak olduğu için ve marketlerde hemen dolaba yerleştirmedikleri için bazen tatları bozuluyor. Ben Altınkılıç içiyorum. Şişeden şişeye fark ediyor lezzeti maalesef. Bazen inanılmaz lezzetli ve hafif tadı olurken bazen ağır olabiliyor.
Melek2806 Kefiri bir kaşık tahin ile iyice karıştırıp içerseniz hem tadı hem kokusu aşırı değişiyor ben öyle içiyorum bazen taze meyve de ekliyorum içine
buketustuner sinemm22 içim rahat olan kefiri deneyin 4 yaşındaki oğluma ayran diye yutturup içirdim ayrana çok benziyor tadı gerçekten