Ezgi3545 İnan bende kararsızdim. Belki de şans eseri ama bana verilen hizmet hoşuma gitti ebelere de söylemiştim beni çok korkuttular devlet hastanelerinden diye ebe de sen bizi dinlemezsen bağırıp çağırırsan tepkiler farklı olabiliyor iletişim kuramıyoruz gibisinden konuşmuştu.
Odalar çok cok sıkıntı durum olmadıkça tek kisilik, o an kim varsa o geliyor hatta stajyerler de grup şekilde odalara girip alttan bakabiliyor doktorla birlikte, benim yanımda dogumum başlayınca hemen 2 ebe 2 doktor girdi bir doktor geri cikti 2 ebe 1 doktor şeklinde kaldık. Doğumumu Eren hoca yaptırdı. Gerçekten çok hoşuma gitti Allah razı olsun, bana o an bağırma sadece dedigimi yap 10 dakika sürecek dedi dediğini yaptım gerçekten de 10 12 dakika da bitti. Dikiş atışı da çok güzeldi tertemiz dikmişti. Hatta tuvalet durumundan çok korkuyordum kac kere söyledim tubalete gideyim diye bir şey olmaz yap demişlerdi Allahtan korktuğum gibi olmadi😂 Ben memnun kaldım. Temizlik yönünden de çok iyiydi. Pırıl pırıldı her yer.