Yakamos sevgnr Ayın 3 ne gün almıştım ben sabah acilden giriş yapmamı söylemişlerdi sonra beni ayın 2sinde aradılar gelebilir misin yarın ameliyat hane temizlenecek falan dediler orasını anlamadım birileri oldu orda bende tmm dedim ha birgün önce han birgün sonra sonra acilden aksam saat 5 gibi giriş yaptım damar yolu acıp yukarı doğum servisine götürdüler orda dosyamı açtı 10 saat beklettiler beni tekli odaya aldılar annemi aldılar yanıma nts baktılar 2. 3 kere sancıma alttan açıklık varmı diye muayenemi yaptı sonra sıramı bekledim doktor geldi ağrım sancın varmı diye sordu önce acil sezaryenları aldığını söyledi bende saat gece 1.30 aldılar servise çıktığımda gece 3 geliyordu. Amaliyayhaneye girmeden önce sondayı takıyorlar yanma hissi oluyor onda sonra anestezi doktoru iğneni yapıyor oda sinek ısırığı gibi bişi ama içindeki sıvı yakıyor biraz elimi yana alıp serum tansiyon aleti falan taktılar 1 2 dk içinde ayakta başlayan bir hissizlik oluyor zaten sonra başladılar ameliyata herşeyi hissediyorsun ama acı yok sadece bebeğimin sesini duydum bir süre sonra o çıktıktan sonra beni dikerken kadının biri giydirip gösterdi hemen sonra işlem bittikten sonra servise aldılar 6 saat birey yeme içme yok karnının üstüne kum torbası koyuyorlar uyuşukluk gidince onun acısı can yakıyor 6 saat sonunda su meyve suyu kek tarzı şeyler yemene izin veriyorlar sondanı çıkarttıktan sonra başın dönmüyorsa yürümeni istiyorlar 2 yatırıp imza alıp gazında çıktıysa çıkartıyorlar gaz önemli onu çıkarmazsan çıkış vermiyorlar
Yakamos Ezgi3545 İlk oğlumu 35 haftada kaybetmiştim acil sezaryen a almışlardı beni yoğum bakımda yatmıştım 2.sezaryan oldu bu 3 gebeliğin di ondan sezaryen oldum
Yakamos Ezgi3545 Dikişlerimde sağdan biraz açılma oldu sonradan gittim 3 dikiş daha atıldı ben zorladım kendimi sanırım biraz 3 yaşında bir oğlumda olunca
Ezgi3545 Yakamos allahım yavrunuza sağlık versin hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah 🤲🏻 estetik dikiş mi yapıyorlar dikiş izi kalıyor mu onu merak etmiştim
Ceydktk Yakamos Gün aldıktan sonra doğuma kadar bi daha gitmedin mi canım kontrole gitmem gerekiyor mu Erdoğan hoca bişey demedi
Yakamos Ceydktk Ceydktk Gittim tabiki haftada bir randevu bulduğum sürece sonra doğumdan sonra gittim kontrole dikişimi aldı Erdoğan bey
Eyllo Yakamos hastanede kaç gün kaldınız acaba kimi 1 diyor kimi 2 benimde bir çocuğum daha var o yüzden merak ediyorum, sizin önerinizle Erdoğan beye gittim çok memnun kaldım umarım doğumum da ona denk gelir bu arada odanız tek kişilik miydi
Yakamos Eyllo Ben 2 gece yattım çift kişilik odaya denk geldim sanırım normal doğum yapanlar 1 gece kalıp taburcu oluyor memnun kalmanıza sevindim iyi bir doktor
Eyllo Yakamos çok teşekkür ederim sizde memnun kaldınız değil mi hastaneden , ilk çocuğumda özele gittim ama memnun kalmadım ve ateş pahası şuanda, o yüzden mecburen devlete gitmek zorundayım Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
Yakamos Eyllo ben ilk doğumunda da şehir hastanesinde yapmıştım memnun kaldım çok şükür 2.dede orayı tercih ettim hemen temiz hemen doktoru mdan memnundum ameliyatı asistanlar yapıyor ama bence raporunda emin ceylan yazıyordu benim öyle biri yoktu ameliyatta
Eyllo Yakamos asistanların yaptığını bilmiyordum Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah doğumda korktunuz mu ben ilkimde korktum ağladım ama sakinleştirdiler konuşturdu güldürmeye çalıştılar Ortadoğu’da olmuştum , bunda çok heyecanlı ve yine çok korkuyorum nedense
Yakamos Eyllo Yani özeldeki gibi ilgi olmaz tabiki Allah ım iyilerle karşılaştırsın stres oluyorsun tabiki heyecan panik nasıl olacak diye sana önce mavi önlük giydiriyorlar sonra sancıya bakıyorlar ondan sonra sıran gelmeye yakın hemşirenin biri sonda takıyor ayıkken sızlama yanma gibi oluyor sonra ameliyat haneye indiriliyorsun soğuk buz gibi bir yer sonra masaya yatırıp iğneni yapıyorlar ameliyat sırasında bende baş dönmesi kötülenme oldu onu söyleyince iğne yaptılar hemen
Eyllo Yakamos Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin zor her türlü Allah düşürmesin yokluğunu da vermesin derler 🙏🏻 çok teşekkür ederim cevaplarınız için