Huzurmutluluksevgi Miniminia bizde kuzey ismini dusunduk ekımde dogumum olcak ınsallah allahın ıznıyle ama sımdı burda da ekın ısmını gorunce kafamda karıstı guzel ısım 😂🤣🤣 ama kuzey kesın
zipircik Bir oğlum var ismi Miraç şimdi ikinci oğlum geliyor 28 haftalık olduk daha yeni karar verdik. Kıvanç koyacağız😍 MİRAÇ ♥️ KIVANÇ♥️
prensesmoana Eddyy Teşekkür ederim ☺️ Görümcemin oğlunun adı Asaf. Yakın çevrede var diye istemiyorum. Eşim Ali Baran olsun istiyor. Bakalım artık 🥰
Eddyy İnşallah Metehan koyacağız kızlar💖 Atilla ismini de çok seviyorduk ama biraz vicdansız olabilir diye vazgeçtik hem de Atilla ve Atila farkı olduğu için karışır diye koymak istemedik
Otuzarti3 sendekimsinnn MaşaAllah çok uslu ve akıllı bir çocuk gerçekten. Yok teleffuzu alışıldı artık zeydo diyorum genelde ben ona tospağam :)
nerm629_ Cicilininkini ne güzel 3 tane kızınız var inşallah oğlunuzda olur benimde iki tane kızım var
Cicilininkini nerm629_ inşallah tabbim gönlümüzden geceni nasip etsin hep demişimdir saglıklı olsun kız erkek farketmez ama insanoglu bi süreden sonra da istiyor ki bide erkek evlat sahibi olsun onu da tatsın allah bana da size de saglıklı hayırlı bi erkek evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻 ♥️