Cicilininkini nerm629_ inşallah tabbim gönlümüzden geceni nasip etsin hep demişimdir saglıklı olsun kız erkek farketmez ama insanoglu bi süreden sonra da istiyor ki bide erkek evlat sahibi olsun onu da tatsın allah bana da size de saglıklı hayırlı bi erkek evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻 ♥️
Nurzeb Bebininannesi bizde eşimle öğretmeniz ve günümüzdeki isimler hoşumuza gitmiyor içimize sinen tek isim oldu 🥰 teşekür ederiz öneriniz için
prensesmoana ksgl Bence Ali isminin yanına Yağız, Yiğit, Baran isimleri çok yakışıyor. Benim eşim de Ali Baran olsun diyor ama yakın çevremizde Ali Baran ismi çok olduğu için ben istemiyorum. O yüzden Ali Boran olacak gibi duruyor 😅
tugce070707 Baharln Duyunca bende çok şaşırmıştım taa kac sene öncesi böyle modern bi ismi kim düşünüp koymuşsa valla tebrik etmek lazım 😂😂 Benim kayınpederim eşim 3 yaşındayken vefat etmiş babasıyla çok bi anısı yok ben erkek olursa babamın ismini koymak istiyorum dedi bende bundan daha güzel bi isim bulamayız dedim öyle koycaz çokta popüler oldu bu sene 🩵🩵🥰
Baharln tugce070707 ömrü bahtı uzun olsun canım çok güzel isim ismiyle yaşasın hayırlı evlat olsun aminnnnnnnn🥰💚🩵
Nur_cbn Esraysr16 kız çıktı canım doktor net kız dedi ama ultrason fotoğrafında çıkıntısı aynı erkek gibi detaylı usg gününü bekliyorum tam net öğrenmek için
Esraysr16 Nur_cbn ya kız ismi düşünmeye başlasan iyi olur o halde☺️🥰hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah gerisi önemli değil