iecnr Cicilininkini Niye onlar mı doğuruyormuş da ismini koymak istiyor. Hiç anlamıyorum böyle insanları. Herkes kendi doğurduğunun ismini koysun öyle değil mi ama
Cicilininkini iecnr valla öyle tabi dogru olan da o zaten aama işte gelin görün ki anlatsam roman olur kızlarımın ismi hep bi müdahaleler sonucu gerceklesti bunda da dedim hiç kimseye karısmıyorum naparsanız yapın benim piskolojime dokunmayın artık yıldım 🫣 cünkü
Polyanna35 Deletedmom_297 Saygısızlık mı yapmışım? Saygı mı duymamışım? Ya da sana mı yazmışım da bana cevap veriyorsun! Müslüman olduğunu düşündüğüm bir kardeşime cevap verdim. Hassasiyetle ilgili bir konu da yok.
2205 dygee ilk oplumun adı atlas ege olmasaydı bende ikinciye egemen koyucaktım ama ege olunca kaldı bence çok güzel
dygee 2205 bence de başka isim koydam Egemen içimde kalacak sanırım Egemen koyacağım yaa işime alıştık böyle diğer isimlere ısınmıyoruz bir türlü eşimle 😀
zeynepckmm ynzl 5 yaşında bir oğlum var ismi Yaman Taha 🐨 Şimdi ki oğluma da Ömer Aslan 🦁 koyacağız 🤗
sendekimsinnn Otuzarti3 bizde zeyd koyacağız inşallah zorlanıyomusunuz teşeffuzda vs bide huyu karakteri nasıl
Otuzarti3 sendekimsinnn MaşaAllah çok uslu ve akıllı bir çocuk gerçekten. Yok teleffuzu alışıldı artık zeydo diyorum genelde ben ona tospağam :)
zehra727 ynzl biz erkek olursa Bekir Yahya düşünüyoruz insaAllah. Ama usame zeydz huzeyfe de çok güzel bir isim.
nazyozgat Rabbim nasip ederse ben Yavuz Kaan koymayı planlıyorum. Bunun dışında Selim Buğra, Alp, Göktuğ…