ylnydgd Kese tipi fasulye 👍 Ye tatlıyı çıkar atlıyı 👍 Çin takvimi erkek 👍 Yüzük testi erkek 👍 Cildin güzelleşmesi 👍 Fetal DNA sonucu nurtopu gibi kızımız olacak 😂💛💛
YncaY staRmama Benim kızımda sadece sabahları safra kusardım 1.5 ay sürdü ve özellikle çikolata karpuz çok yerdim genel anlamda rahat bi gebelikti
durmazz staRmama benim de ilk gebeliğim sadece sabah aç karna bı kaç defa kusma oldu ama yeme içmemde sıkıntı yoktu eksi yiyordum şimdi ikizlere hamileyim çok kötü geçiyor sabah değil de gün için hep bulantı kusma ilk başta çok vardı şuan ağzımın tadı halla yok 4 e giricem ilk gebeliğimle alakası yok tatlı yiyorum bunda da
Bulutlarda staRmama Bir tane kadın aaa eline ne oldu dedi bende elimin dışını gösterdim senin oğlun olacak dedi içini gösterince kız oluyormuş o tuttu 😂 Bide herkes erkek diyordu hiç kız diyen olmadı çevremde doğru bildiler. Ve tatlı çekti canım süreklii
staRmama Bulutlarda bazılarında özel yetenek var benim de daha 4 haftalık gebeliğimde birisi bana sen hamilesin demişti 😂
Meri3220 staRmama ilk gebeliğimin tam tersini yaşadım ilk gebeliğimde kraliçeler gibiymişim 2.de yerlerde süründüm biri bitmeden biri başlıyor ilkinde hiçbişey yaşamadan doğuma gitmiştim Çin takvimi Rus takvimi de kız diyordu hatta burada cinsiyet bakanlarda kız dedi skull ve nub teorisine göre erkek denildi ve detaylıda erkek olduğu kesinleşti Allah herkese sağ salim doğum nasip etsin.
fadimebicer staRmama 2 oğlum var ikisinde de mide bulantısı halsizlik hiç birşey yaşamamıştım şimdi ise 8+5 haftalık olduk Sağlıklı olsun da Kız erkek fark etmez ama gönlümden tabi ki de kız geçiyor 😊 Çin takvimi Rus Takvimi Yüzük Testi Hepsi de Erkek diyor bakalım Nasip 😀
mira_0102 vanilya_kokusu_ mide bulantulariniz kaçıncı haftada son buldu acaba ,bende aynı şekilde aşiri mide bulantısı yaşıyorum🤦🏻♀️ erkek çocuğum da böyle değildi
vanilya_kokusu_ mira_0102 kız benim son gaz devam bulanri ve kusma kafayı yicem artik 😥 ne yesem bulantı Sabah kusma çocuk gibi oturtup ağlıyorum sürekli 5 ten beri var 8 oldum daha beter oldu şimdi ilkte 18 haftaya kadar kustum
kelebekmomy staRmama canım hep tatlı şeyler istiyordu ekşi neredeyse hiç istemiyordu hep tatlı şeyler ve meyve yedim mide bulantısı zaman zaman hep vardı ama kusma 2 hafta falan oldu sadece sabahları onun dışında çok fazla hurafe denecek şeyleri bilmiyorum ama şuan 16 haftaya gireceğiz ve kızım olacağını öğrendim ❤️🥰
fgormez staRmama çin takvimi Rus ve maya takvimi kız diyordu bulantı yoktu karnım yayvandı kızım oldu,ikinciyi de bulantiyla şüphelenip öğrendim bütün takvimler bu sefer erkek diyor ama 5 haftalık henüz bilmiyorum
bsrbrkysr184_ staRmama bilmiyorum ki canım ben şimdi ikinciye hamileyim oda tutacakmı merakla bekliyorum 😃😅