Yank staRmama cildim kötüleşti cok midem bulandı ve kustum tuz testinde kız cıktı makas bıcqk testinde erkek cıktı çin takvimi konusunda net konusamıcam tarihler biraz karısık ve sonuc erkek.
MS2 Oğlumda bulantım çoktu çok kustum karnım baya sivriydi Çin takvimi kız diyordu tutmadı makasa oturdum tutmadı 😂 şimdi daha 8 haftalık ama aşırı uyku hali var hayırlısı 🎀💖😭
_Mother_ staRmama sabah gazetesinin Çin takvimi tuttu gebeliğim ilkinden aşırı farklıydı cinsiyetler aynı olmasına rağmen Rus takvimi kan yenileme tutmadı
Bebis25 staRmama Bı düzgün karesi bu çocuğumun 😁 Chatgb nubuna göre kız dedi cinsiyet sayfaları da kız diyo. Ama Dr yapısı erkeğe benziyo diyo🤣 bakalım pazartesi detaylı da neymiş yavrucum ogrenicez
staRmama Bebis25 ben de erkeğe benzettim ya aynı bu poza benzer oğlumun da var sağlıkla gelsin kuzum 💝
bsrbrkysr184_ staRmama ben çoğu hurafeyi denemedim ilk çocuğum da çin takvimine bakmıştım kız çıkmıştı ve kız oldu 😅
staRmama bsrbrkysr184_ oğlumda da biri doğru hesapladı biri yanlış hesapladı ama hangi siteydi hatırlamıyorum 😂
whitee00 staRmama Çin takvimi, ekşi aşerme, bulantı, kese şekli, cilt bozulması, yumurtanın yönü, bel bölgesinin genişleme ve aklıma gelmeyen bütün hurafeler kız diyordu fakat bebişimiz erkekmiş 🤣