bsrbrkysr184_ staRmama bilmiyorum ki canım ben şimdi ikinciye hamileyim oda tutacakmı merakla bekliyorum 😃😅
staRmama fadimebicer yaaa telefonla çekmene izin verirler belki ben anı olarak çekiyordum vermeyen yere gittigimde 😅
Kyakya staRmama Benim hiç bi hurafem tutmadi :) Hepsi kiz yönündeydi, ama oğlum oluyor bi tane 4 yaşında oğlum var gönül isterdi tabi kız olsun ama Allah böyle uygun görmüş 🙏🏻 Benimde hissiyatlarim kız yönündeydi o bile tutmadi 😅
staRmama Kyakya ben de kız istiyorum kız hissetmek istiyorum ama içten içe erkek olacak gibi hissediyorum. Tabii o da bizim evladımız ama ne yoksa gönül onu istiyor 🥰
staRmama Kyakya ben de kız istiyorum kız hissetmek istiyorum ama içten içe erkek olacak gibi hissediyorum. Tabii o da bizim evladımız ama ne yoksa gönül onu istiyor 🥰
Snmsu staRmama bana 2 kez bıçak makas yapıldı ikisinde de bıçağa oturdum Çin takvimine göre de erkek gözüküyor ama kızçem olacak Rabbimin izniyle 🥰🐣💕🌸
Hlymltp Mide bulantım yoktu, ekşi sevdim tatlı düşkünlüğüm hiç olmadı, cildim aşırı güzelleşti, çin takvimine göre erkekti. Bazısı tuttu basısı bazısı tutmadı oğlum olacak