ABusraaaa staRmama Allah gönlünden geçeni nasip etsin 🌸 ☺️ yani herkesde aynı olacak değil bende farklıydı kız ve erkek hani bariz belli ediyordu mesela kizlar beni çok kusturdu oğlan öyle değildi. Ama aynı hamilelik dönemi yaşayıp farklı cinsiyet olanda var ☺️ umudumuz hep var 😀
staRmama ABusraaaa kesinlikle 😅 Allah gonlumuzden geceni sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım 💝
demirrleydi_ staRmama ilkinde çok fazla kusmam bulantım vardı karnım daha toptu ve sürekli erik ve turşu yiyiyodum kızım oldu bunda bulantım yok iştah açık sürekli tatlı yiyiyorum karnım sivri oğlum oluyo bende hurafeler tutmuş 😂😂
Zeynepfasulye staRmama tabiki inananarak yada içimden öyle geçmedi yüzük yapmıştım erkek çıktı erkek oldugunu öğrendim iki gün önce
Nazli32129961 Çin ve maya takviminde kız çıkıyordu, yüzük falında da kız çıktı. İlk 3 ay bayağı bulantı ve halsizlik yaşadım, asla tatlı görmek istemiyodum hep eksi şeyler yedim. Bebeğim kız🌸
Bebis25 İlk gebeliğimde oğlum oldu deli gibi kustum ve aşırı koku hassasiyetim vardı evde maske ile geziyordum o derece. Aradan on yıl geçti şuan hamileyim 21 haftamdayim koku hassasiyetim olmadı ama bulantım oldu kusturmadi ama güldürmedi de 😁 o yüzden inşallah cinsiyet farklıdır gebelik farklı ilerliyor çünkü diye umud ediyorum. Instagram da iki üç cinsiyet sayfasına ultrason resmini atmıştım kız dediler çin takvimi vs kız çıkıyo. Ama Dr kemik yapısı erkeğe benziyo dedi bu hafta sonu detaylı giricem inşallah rabbim gönlüme göre verir 😍
Bebis25 staRmama Bı düzgün karesi bu çocuğumun 😁 Chatgb nubuna göre kız dedi cinsiyet sayfaları da kız diyo. Ama Dr yapısı erkeğe benziyo diyo🤣 bakalım pazartesi detaylı da neymiş yavrucum ogrenicez