Seyda-06 SudeNazz9 tavuklu patates yemeği yapacağım tencerede yanına da pirinç pilavı düşünüyorum yada bulgur yanınada bi çorba düşünüyorum oğlum için ama sadece düşünüyorum kalkıp yaparsam midem kötü çünkü 😇 tiroit ilacı içiyorum bütün günüm berbat geçiyor
Cicilininkini Seyda-06 troit ilacının yan etkisi oldugunu ilk defa sizden duydum desem rahatsız mı ediyor sizi acaba ne gibi etkileri oluyor
Deleted33000 SudeNazz9 eşime patlıcan yemeği yaptım kendime ve çocuklara patatesli kısır yaptım akşama da makarna yaparım yanına
arven000 SudeNazz9 misafir menüm Fırında patates köfte Pirinç pilavı Domates çorbası Kabak,patlıcan kızartması ve tatlı olarak cheesecake san sebastian🫠
kubrakandu Kızlar 36+4 gebeliğim protein çıktı üç gün yatış yaptım hastanede 37 haftada gel yatışın olucak dedi ama doğumla ilgili birşey demedi normal doğum mu sezeryan mı gibisinden proteinden dolayı sezeryan olan varmı ?
Asteriaa SudeNazz9 ya bende nohutlu koz patlican salatası yapcamda yanına ne gider bilmiyorummm fikir verin banada nolur 🥹🥹🥹🥹
minimomyy SudeNazz9 Bugün menümüzde tavuk dünyası var. Evde yapıyorum ve harika oluyor. Makarna için pesto sos tavuk içinde krema kullanıyorum. Tercihe göre de tavuğa mantar ekliyorum. Salata içinde marul, domates, mısır, havuç, zeytin kullanıyorum.
Kbrkbr34 Valla bu ara hiç tavuk yapasım falan gelmiyor. Genelde sebze pişiriyorum. Bugünde bezelye pilav cacık var menüde
ynzl SudeNazz9 35+6’da Adana’da klimada bile serinleyemiyorum, yemek aslaaa. Bugün anne cafeye gidilir 😂
Cicilininkini SudeNazz9 kanat butu pilavl patates biberle salcasosuyla bulusturup fırınlıycam bugün yanına salata 🥗 tek çeşitle kapatcam günü bugün