coffeelove SudeNazz9 Nefis yemek tariflerinde çok güzel farklı tarifler var. Geleneksel yemekler fakat tarifleri değişik. Öneririm
geleneksel1annem SudeNazz9 bizde bugün pizza var oğlum ve eşimin siparişi üzerine 😂 dün bulgur pilavı tavuk kalça ve tarhana çorbası vardı fikir olur belki
Deletedmom_8793 SudeNazz9 dün kıymalı biber dolması yoğurt salata vardı bugün eşim menemen istedi yoksa mantar yapacaktım
3boysmom SudeNazz9 un çorbası, türlü, taze fasülyem dünden kalma, bide pilav😂 allah bereket versin orataya da salata yapmaya üşendim turşu ve yoğurt vs koyucam
myangelson SudeNazz9 ben bugün mercimek çorbası beşamel soslu mantar sote pilav yapmayı düşünüyorum. Beşamel soslu mantar soteyi de yeni gördüm deneyeceğim dümdüz sote yapacaktim yoksa 😄😄
Tazeanne0606 SudeNazz9 bugün kontrolümüz vardı sancım çıktı, ara ara da sancı geliyor o yüzdrn yemek yok 🤭 kızlarım yuvalama çorbası istedi yapabilirsem onu yapacağım 🥲
azra01 SudeNazz9 bende bekleyeyim köşede fikir olur belki ne yapacağımı düşünmek karar vermek yemek yapmaktan zor😂