Pelinizm Sewo Evet gelelim asıl konulara 🙄🙄🙄ağrıları sorduğumda hepside kilodan kaynaklı dedi birsürü fırça yedim 😩😩😩 sıkı bi diyete gireceksin dedi ekmek şeker meyve falan yeme dedi çünkü bende 1 ayda 5 kilo almışım 😩😩😩😩😩 @tugcesakir33
Sewo Pelinizm yaa ciddi misin kiz suan kac kilosun ki ne alakasi var ki bununla ben kilolu hamile kaldim ona bakarsan
tugcesakir33 Pelinizm ayni benım gibi 1 ayda 5 kilo nasıl aldım ben diye hala şaşırıyorum bebiş nasıl kilosu nasıl
Pelinizm Sewo Kilolu hamile kalmakta sıkıntı yok canım sen ayda az alıyorsun 🙄 1 ayda 5 kilo ne demek yaaa eşime de dediki sen hanımına bundan sonra iyi bakma dedi🙄🙄🙄🙄yedirmicek artık bana bşy 🙄
Pelinizm Sewo Normal dedi canım bide benimki baş aşağıda duruyor ona da normal dedi ayakları sağ tarafımda poposu göğüs altında dedi soluma doğru sırtı kafası da aşağıda 🙄 Normalmiş herşey iniş öyledir korktum bende pozisyona mı geçti falan die 🙄
Sewo tugcesakir33 kiz tuğçe ne olmuş yaa ay wc ye gittim gülme krizine girdim🤣🙈🙈 batma sebebini buldum.. kiz progestan koyarken gece karanlikta koymuşum ilacın üzerinde ki yumuşak tabaka varya alüminyum folyo gibi olan onuda koymuşum vajinaya. Wc ye gittim kendimi silerken geldi peceteye gülmeye basladim kizz
Pelinizm tugcesakir33 963 gr 35 cm canım seninki kaçtı?Ayyy bende şaşırıyorum inan ama anladım hareketlerim ağırlaştı🙄🙄🙄
Pelinizm Sewo Ahahahahahahahahwhwahwhwhahwhwhwhahahahhawhahhwhahahqhq öldüm yaaaa Allah iyiliğini versin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pelinizm Sewo Yaaaa hala gülüyorum sesli krize girdim senin yüzünden 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Allah da seni güldürsün 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
tugcesakir33 Sewo yaaaa öldürdün gülmekten kız Semra Allah’ta seni güldürsün 😂😂😂ama batma bana oluyor hatta post açmıştım bıçak saplanır gibi alttan batıyor dr a sormuştum senin de ole sandım😂
Sewo Pelinizm Kiz ben wc de nasil kahkaha attim görmen lazımdı halimi.iki dakka önce batmalar olunca dedim aha bebek geldi yok böyle batma🙈🙈🙈
Sewo Pelinizm demekki asagida olmasi bas asagi olmasi normalmis.. ayy bende sana güldüm eşin demek sana iyi bakmasin artık . Mutfağa kilit vursun🤣🤣🤣🤣