Sewo Elifesma benimki iki eliyle yüzünü kapatıyor. Dizlerinin önüne çöküyor pipisini kapatıyor. Doktor inanamadi bu ne kadar utangac dedi😀😀
Elifesma Sewo 😀😀 ooyy yeriimm onu utangaçlar yaa benimki kız doktor diyo ki resmen burnu poposuna değiyo çok utangaç 😇 ee ama ben çatlicam göstersin artık 😇
tugcesakir33 Elifesma ben vişne suyu içtim cnm birde gofret olmayan çikolata dan yedim caramio yedim ben yüzü dönüktü gittiğimde 😍😍
Elifesma Sewo aynen yavrum aman bi sağlıkla alalım kucaklarımızada çok korkuyorum zaten bakalım salı günü doktor ne dicek 1 ayı geçti kontolüm doktor değişikliği yapıyorum bu sefer bide 😏
Sewo tugcesakir33 tuğçe birsey soracam. Afedersin vajinamdan sanki birsey çıkacak batıyor ay ödüm patladi
Pelinizm tugcesakir33 Gittttimmmm kızlar herşey yolunda çok şükür 26+2 963gr 35cm olmuş miniğim 🙈yüzünü de gördük doktor burnu çok güzel dedi🙈🙈🙈Hele dudakları bi görseniz botokslu gibi duruyor yaaaa renkli fotosunu çekti verdi çerçeveleticem onu🙈🙈🙈 Sewo
Sewo Pelinizm oy oy masallah yaa sag salim rabbim nasip etsin kucağına dünya güzeli prensesi🤩🤩🤩 masallah gelişimi de cok güzel . Ağrıları sordun mu ne dedi . Asagida hissetmek normal mi
Pelinizm Sewo Evet gelelim asıl konulara 🙄🙄🙄ağrıları sorduğumda hepside kilodan kaynaklı dedi birsürü fırça yedim 😩😩😩 sıkı bi diyete gireceksin dedi ekmek şeker meyve falan yeme dedi çünkü bende 1 ayda 5 kilo almışım 😩😩😩😩😩 @tugcesakir33