tugcesakir33 Pelinizm dr eşime yemesin fazla diye tembih ettin protein yesin hafif seyler dedi rezil oldum 😂😂😂
tugcesakir33 Sewo yaaaa öldürdün gülmekten kız Semra Allah’ta seni güldürsün 😂😂😂ama batma bana oluyor hatta post açmıştım bıçak saplanır gibi alttan batıyor dr a sormuştum senin de ole sandım😂
Pelinizm Sewo Suss kızzz yapıcam yani mecbur yapmalıyım bi sonraki kontrolde 1 kilo istiyorum dedi doktor hatta verebiliyorsan kilo ver gel dedi🙄
Pelinizm tugcesakir33 Bana da aynısını yaptı işte protein sebze yesin meyve bile verme dedi🙄🙄🙄Benimki de ispiyonlamaya dünden razı günde 2 muz 2 kivi yiyordu dio🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂
Pelinizm Sewo Ahahahahahahahahaa yaaaaa öldürdün beni bugün gülmekten 😂😂😂😂😂😂😂😂ahahahahahahahhahahaahhaahhaahahahahah
tugcesakir33 Sewo ya 1 ayda 5 kilo ne demek yaaa ama gören Sen hiç kılo almadın diyor nere gitti bu kılo acep
Pelinizm tugcesakir33 Belli olmaz canım 🙈 Doğurmak kolay şu diyeti napcaz🙄🙄🙄 normalde yemekten sonra bşy yemem şimdi canım tatlı bşyler istiyor 😩😩😩çok geldiler üzerime bugün çokkkkkk 😩 Ebeler bile kızdı🙄🙄🙄