Pelinizm tugcesakir33 Maşallahhh yüz bin kere 🙏🏻 Benim utangaç fasülyemde gösterir inş yüzünü yaaa🙈🙈🙈
tugcesakir33 Pelinizm bak ne yap bilion mu gitmeden vişne suyu iç mutlaka bir de çikolata ye ama gofret değil ben bu zamana kadar hiç böyle net görmedim sen yap gösterir dr bile şaşırdı
Pelinizm tugcesakir33 Tamam giderken yolda içeyim vişne suyu😂😂😂Çikolata da yerim evden çıkmadan 🙈🙈🙈inşşş yaaa
Elifesma tugcesakir33 çikolata hangisi olur ki göstermesi için bende 25 haftaya giricem yarın ama hala göremedik yüzünü salı kontrolümüz var gitmeden yiyeyim 😇
Pelinizm tugcesakir33 Hııı anladım canım ayyy sorma bende aldım sanırım bi okadar 😩😩😩Bana da kızacak kesin ama yapacak bşy yok napayım alınıyor işte 😩😩😩
Bebekim123 Krispiim16 haklı olarak valla benimki de bırak diyor ama mesleğim onca yıl emeğim nasıl bırakayım ki😔 bebek doğduktan sonra ne yapacağım bilmiyorum 2 yıl ücretsiz izne çıkarım sanırım
Bebekim123 tugcesakir33 iyi bari canım ya çok şükür bende de bi’bel ağrısı her iki yandan da ayaklarımın üzerine bastıkça belimde bir şey batıyor sanki kasılmalarım oluyor kasıklarımda ama normalmiş
Sewo Pelinizm sende güzel seyler duyacaksın insallah canimm herseyi kagida yaz unutmayasin.bizi haberdar etmeyi unutma
Pelinizm Sewo Yazdım telefonuma soracaklarımı inşallah canım yaa şu kaburga ağrıları bide böbrek ağrılarım korkutuyor beni ya bakalım🙏🏻
Pelinizm Sewo İnş canım ama düzenli de içiyorum magnezyumu anlamadım ki 🙄 Şimdi yine koltukta uyuyakalmışım soluma yatar vaziyette bi uyandım nasıl batıyor sanki bşyler yırtılıyor içerden 🙄🙄🙄
Sewo Elifesma benimki iki eliyle yüzünü kapatıyor. Dizlerinin önüne çöküyor pipisini kapatıyor. Doktor inanamadi bu ne kadar utangac dedi😀😀
tugcesakir33 Elifesma ben vişne suyu içtim cnm birde gofret olmayan çikolata dan yedim caramio yedim ben yüzü dönüktü gittiğimde 😍😍