Bebekim123 Krispiim16 haklı olarak valla benimki de bırak diyor ama mesleğim onca yıl emeğim nasıl bırakayım ki😔 bebek doğduktan sonra ne yapacağım bilmiyorum 2 yıl ücretsiz izne çıkarım sanırım
tugcesakir33 Geldim kızlar dr dan hersey yolunda gibi ama idrar takibi istedi dr protein kacagi için birde şeker yüklemesi istedi Bebek 920 gr 33 cm iyi mi sizce 25+2 bu arada Doğum 3 Haziran erken gelmesse oyle işte kaburga agrıları normal miş Bebek pozisyon değiştiriyor diye oyle işteeee
Sewo tugcesakir33 oh cok şükür canim benim cok sevindim sag salim kuvagina al sıkıntı yaşama hic insallah.. benim 25+0 da 880 gr di bayagi iyi bence
Sewo tugcesakir33 kuzum gelişimi önde sanirim benimkide gelisimi önde. 3 haziran deme sebebi gelisime göre mi acaba yoksa sezeryana göre mi
Pelinizm tugcesakir33 İyi hadi çok şükür canım sevindim herşeyin yolunda olmasına.idrar takibini nie istedi ? Kilosu da gayet iyi bence.Bakalım bende heyecanlıyım yaa inşşş herşey yolundadır bizimde 🙏🏻
Bebekim123 tugcesakir33 iyi bari canım ya çok şükür bende de bi’bel ağrısı her iki yandan da ayaklarımın üzerine bastıkça belimde bir şey batıyor sanki kasılmalarım oluyor kasıklarımda ama normalmiş
Pelinizm tugcesakir33 Maşallahhh yüz bin kere 🙏🏻 Benim utangaç fasülyemde gösterir inş yüzünü yaaa🙈🙈🙈
Atlarlayasayan tugcesakir33 ben de senden 10 gün sonra falan doğururum heralde deli ikizler burcumu:😬😬hayırlısı olsun
tugcesakir33 Sewo dr büyük ablasına benzetiyor bakalım ayni ablası dedi 😊 ama protein kacagi korkutuyor hani kılo almadım dedim ya 5 ay da 4 kilo aldım şu 1 ay da 5 kilo almışım toplam 9 olmuş dr sasırdı Nasıl 1 ayda bu kadar aldım diye de kızdi 😞
tugcesakir33 Sewo gelısimi hem önde diye hemde sezaryen diye gelişimi önde olursa zaten erken alıyor kuzum 😊
Atlarlayasayan tugcesakir33 diğer çocuğum da ikizler benim 🤪 çok eğlenceli ve komik kızı:) çılgın bir ruhu var 😍erkeği nasık olur bilmiyorum.
Aysel3351 tugcesakir33 bana da zor diyor herkes ikizler burcu bakalım nasıl olacak bebeklerimiz 👼👼 bugun 27+0 olduk 1050 gram olmusuz normal mi acaba
tugcesakir33 Atlarlayasayan benım iki kızım var biri boğa biri akrep 😀😀bu ikizler bakalım anlaşacaklar mı bilmiyorum 🙈😀
tugcesakir33 Pelinizm hayırlı haberle gel cnm inş iyidir prenses😍 tansiyon var ya gebelık zehirlenmesi ne bakacak o yüzden ben çok kilo almışım 1 ayda 5 kilo 😞😞😞
Sewo Pelinizm sende güzel seyler duyacaksın insallah canimm herseyi kagida yaz unutmayasin.bizi haberdar etmeyi unutma
Pelinizm tugcesakir33 Hııı anladım canım ayyy sorma bende aldım sanırım bi okadar 😩😩😩Bana da kızacak kesin ama yapacak bşy yok napayım alınıyor işte 😩😩😩