prenses34_ Miniginannesiiii1111 maşallah🧿 yolu yarılayanlardansın bacım sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
prenses34_ Zhde olabilir cnm bnm 3. Gebelik dün karnımın delik kısmında pıt pıt hissettim sanki onun dışında hareket yada tekme diyemem ama sanki içerde bi şeyler oluyor yani o canlılığı hissetme mi diyeyim değişik bir duygu yani 😊
Zhde prenses34_ banada yakındır hissetmem karnımın içinde bende öyle değişik bişey oluyo sanki ama omu bilemiyorum
prenses34_ annesininincitanesi maşallah🧿 cnm yolu yarılamışsın sen 😍 amin hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah🤲
prenses34_ Oznur_umay67 maşallah🧿 yolu yarılayanlardansın bizlerde görürmüyüz o günleri inşallah😊 sağlıkla al kucağına💖
prenses34_ visnelicheescake oyy 🥺 bende tam o haftalarda öğrenmiştim sağlıkla al kucağına inşallah cnm🥰
prenses34_ Zhde az kaldı bizde hissetmeye başlıcaz inşallah 😊 oğluşlarımda bende dört gözle bekliyoruz 🥺
Gizemizmir35 prenses34_ amin inşallah 🥰🙏 Zaman su misali hemen geçiyor haftalar daha dün gibi öğrendiğim zaman 🤭🥲
prenses34_ Zeynep0742 maşallah🧿 sona yaklaşan bir anne adayı daha 😍 bizlere de nasip olur inşallah o günleri görmek sağlıkla gelsin bebiş 💖
prenses34_ Oznur_umay67 inşallah cnm 😍 amin Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin olmayanlara da bu duyguyu nasip etsin inşallah🤲