prenses34_ Miniginannesiiii1111 maşallah🧿 yolu yarılayanlardansın bacım sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
Miniginannesiiii1111 prenses34_ amin canım benim Allah razı olsun hepimiz inşallah sağ salim alalım rabbim kimseyi bu yolda birakmasin kimsenin kucağı boş kalmasın ❤️🧿
prenses34_ visnelicheescake oyy 🥺 bende tam o haftalarda öğrenmiştim sağlıkla al kucağına inşallah cnm🥰
visnelicheescake prenses34_ amin canım ben 4+6 da hatta daha küçük öğrendim o sıra kese vs gördün ikinci gebeliğim 🥹
prenses34_ Zhde az kaldı bizde hissetmeye başlıcaz inşallah 😊 oğluşlarımda bende dört gözle bekliyoruz 🥺
AslanKayra 14+1 🍎elma olduk 🫠 ikili tarama sonucu bekliyorum o yüzden daha cinsiyet öğrenmedik sonuç çıkınca gidicez heyecanlıyız ❤️
prenses34_ AslanKayra yaa😍 inşallah güzel sonuçlarla gelir minnoş bizde yaptırdık sonucumuz çok şükür iyi geldi cinsiyet henüz belli değil ama tahminde bulundu ay sonu netleşecek inşallah 😊
prenses34_ Oznur_umay67 inşallah cnm 😍 amin Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin olmayanlara da bu duyguyu nasip etsin inşallah🤲
zeynepkazgann prenses34_ 11+4 bi kaç gündür iyidim mide bulantı konusunda şimdi tekrardan başladı sabah bulantı ağrısıyla uyanıyorum🥹🥹
prenses34_ visnelicheescake hadi bakalım hayırlısı olsun🥰 bende kese bebek göründü ama kalp atışı 8+2 de duyduk
mevamam visnelicheescake kaç haftalık kese gördünüz ben ilk kızım da4+6 da kese görmüştüm ama kalp atışı için sonra gitmiştim . Bunda 3+6 da öğrendim hamile olduğumu o yüzden gitmedim kalp atışını da duymak için
mevamam prenses34_ 5+5 Mercimek tanem 🥰 daha minicik . Daha doktora gitmedim kendisini görmedim bakalım çok merak ediyorum 6. Haftaya gitmeyi bekliyorum sabırsızlıkla
Zhde prenses34_ yaaa ne güzel inşallah gönlüne göre olur canım bu, bizimde gönlümüzden geçen erkek ama nasip sağlıklı olsunda kizimizda yok oglumuzda 🥰
prenses34_ Zhde amin cnm inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🥰 gönlünden geçen hayırlısıyla nasip olsun inşallah💖