Durulaylaylay MelekAnnesi52 aynıyız bende 12 yi bekliyorum😄 ama hissediyorum ben ilk gebeliğim olmasına rağmen bu 3-4 gündür daha da net 🥰
Snlgzmm Mahmuredmrkl canım 23 haftalığım 21 de kıpırdamalar başladı net olarak 22 de hissettim Hissedersin sende 🙏🏻
baby2019 Mahmuredmrkl 18+2olduk canım.iki uç gündür sanki damar atmanın sert şekili gibi hiss ediyorum .emin olmasamda bebeğimdir deye düşünüyorum.hemen hemen her gün oluyo.çok duygulanıyorum
FindiksMom Mahmuredmrkl şu başlığı görünce korka korka açtım yine biri 8.haftamda hissettim dicek diye😂
Durulaylaylay MelekAnnesi52 şuan hareketleri minik olduğu için hareket halindeyken filan anlamaya bilirsin ben kendimi çok dinliyorum ondan sanırım☺️ Sakin ve sessiz ortamlarda hissetmen daha da mümkün olabilir
MelekAnnesi52 Durulaylaylay 69 kiloyum ben kiloma bağlıyorum zayıflar erken hisseder diyo çoğu insan ondan 😁😁
Mahmuredmrkl MomNalbant bana sordu doktorum hissetmeye basladın mı diye yok dedim bu sefer korktum neden hissedemiyorum diye düsünmeye baslamısdım ama sag olsn burdaki arkadaslar beni rahatlattı biraz
Sonnur2 MelekAnnesi52 canım düz uzan damar atar gibi vuruyor ama uyuduğu zamana da denk geliyor olabilirsin bende 18 haftalığım çok güzel hissediyorum
MelekAnnesi52 Sonnur2 anası gibi uykucu mu bu oğlan ya 😁 yatıyorum bakıyorum sürekli elim karnımda tık yok 🤷 ben mi anlayamıyorum acaba 😁
HllBlgn Mahmuredmrkl ben ilk 19.haftanın içinde hissetmiştim çok özel bir andı♥️ sabah saatlerinde uykudan uyandıran minik tekmeler🐾
Minisimveben Ben 18. Haftada hissetmeye başlamıştım ama emin olamıyordum. 19 da ve 20 de çok net hissediyorum artık. 21+1 iz şimdi benimde ilk gebeliğim bu arada
Bebekveben 18_19 da bende hissetmiyordum ama 20nin başlarında bi gün çok net hissettim. Şimdi o günden beri 10 gündür her gün hissediyorum kızımı
Mahmuredmrkl Durulaylaylay allah saglıkla kucagına almayı nasip edsn cnm 😀uykuların gacacak heralde 😀
Hulyalp Mahmuredmrkl rica ederim 😊 ama hemen hissrtmeyi bekleme bi sure uzan er yada gec tepki vericektir