Hulyalp Mahmuredmrkl rica ederim 😊 ama hemen hissrtmeyi bekleme bi sure uzan er yada gec tepki vericektir
MelekAnnesi52 Mahmuredmrkl büyükler 4.5 ayından sonra hissetmeye başlarsın diyolar 😁 19.haftanin içinde hissetmeyi umuyorum inşAllah😀
Mahmuredmrkl MomNalbant bana sordu doktorum hissetmeye basladın mı diye yok dedim bu sefer korktum neden hissedemiyorum diye düsünmeye baslamısdım ama sag olsn burdaki arkadaslar beni rahatlattı biraz
MomNalbant Mahmuredmrkl aynen erken yani merak etme ☺️ 1-2 haftaya hissedersin bende senin gibiyim merakla bekliyorum
Deniz0103 AkileUqur mısır patlaması gibi hissediyordum ilk hissettiğimde.. şimdi horon tepiyor içerde😀
Durulaylaylay MelekAnnesi52 ay inşallah oğlun kibar bi erkek olcak heralde hiç kıyamıyor annesine baksana 😋😋
Sever Krbksrf ya ben 15 haftalığım geçen uzanmıştım karnımda ansızın böyle 2 tane pıt pıt oldu elektriklenme gibi acaba bebek mi öyle mi oluyor ilk tekme çok hafif
Krbksrf Sever ilk pıt pıt diye oluyor ne oldugunu cok cozemiyorsun bende oyle oldu ilk simdi daha belirgin seninde bebeginin harektidir o .o haftalarda cok nadir hissediyorsun arada anca
Ozgetmrlnk Mahmuredmrkl 23+3 haftalığız canim hareketleri cok net anlaşılmıyor daha dogrusu dışarı görünmüyor ben hissediyorum sadece ama 20. Haftada hafiften kalp atislari gibi hissetmeye baslamıştım.
MelekAnnesi52 Durulaylaylay ay canım oğlum 😀 Anneni doğduktan sonra düşünürsün şimdi biraz tepki ver 😀😀