meliisssi Ftmn123- benim dediğim gibi yapabilirsin ezip üzerine tuz ve peynir sonra ekmeğe sürersin yada öyle boş ye
Bir1kelebek Ftmn123- hayır çok hafif bi tadı var hatta sana tatsız gelebilir ilk bana öyle olmuştu zamanla seviliyor avakado yani benim için öyle oldu 😅
Bir1kelebek Ftmn123- öyle yemek senin için zor olabilir ilk kez yiyecekmişsin ya o yüzden tuz zeytin yağı limon güzel olur illa sade yemene gerek yok yani avakadoyu her şekilde yemiş ve faydasını görmüş oluyosun 🥰
Ftmn123- Bir1kelebek ya benim dünlen bugün göğüslerimin ucunu elleyince acıyor sence neden daha adete 10-11 gün varda
Bir1kelebek Ftmn123- pik gördün mü canım belki belirtidir @babymom2026 arkadaşımız çatlamadan hemen sonra göğüs hassasiyeti başlamış şimdik hamileee 🥹😍
meliisssi Ftmn123- bilmiyorum ki benimde normalde adetime yakın göğüslerimde hassasiyet olurdu regl tarihim yarın şuan hiç göğüslerimde birşey yok
Ftmn123- meliisssi Bu önümüzdeki Cumartesi günü test yapacağım da olurmu ozamanda 5-6 gün kalıyor adete?
meliisssi Ftmn123- ben yaptım 2 gün önce hafif silik gri bir çizgi çıktı bence erken test yapmak sadece seni yanıltır
Bir1kelebek Ftmn123- ben o zaman yapıcam çatlamadan 10 gün sonrası oluyo cumartesi günü yani çıkma ihtimali yüksek
Ftmn123- meliisssi 26 Temmuzda adet oldum 27 günde bir oluyorum Temmuzda adet olduğumda geç oldum 2 gün 29. günde adet oldum 3. Günü kan verdim 0.5 çıktı normalde 27 günde bir
Gmoli Ftmn123- normalde göğüs ucu ağrısı yaşamıyorsanız belirti olabilir benim belirttim oydu fakat ben adete 3 4 gün kala çok yoğun yaşadım göğüs ucu ağrısı