Bir1kelebek Ftmn123- pik gördün mü canım belki belirtidir @babymom2026 arkadaşımız çatlamadan hemen sonra göğüs hassasiyeti başlamış şimdik hamileee 🥹😍
Bir1kelebek Ftmn123- ben o zaman yapıcam çatlamadan 10 gün sonrası oluyo cumartesi günü yani çıkma ihtimali yüksek
Bir1kelebek Ftmn123- her ay yumurtlama oluyor vücüdumuz da canım sonra çatlıyor o yumurta ve sperm denk gelirse döllenme oluyor onu sordum senin ilk bebeğin mi olucak çok takma kafama göğüs hassasiyeti belirtide olabilir yani biz de bilmiyorum
hazirannnn Bende şuan sadece kasık ağrısı yaşıyorum. Adetime 9 gün var ama normalde ağrım olmaz. Test verdim bakalım bekliyorum.
Ftmn123- Bir1kelebek Dün elleyince acıyor demiştim ya bugün de öyle normalde bu yumurtlama zamanların da elleyince hiç acımazdı.Bilmiyorumki?
Bir1kelebek Ftmn123- anladım canım belirti için erken ama normalde olmuyor diyorsan belki de belirti olabilir 🫠 bende 6 ağustosata yumurtlama gördüm o günden beri biraz uyku hali var bakalım ne çıkıcak
Ftmn123- Bir1kelebek aaa aynı sen nezaman gebelik testi yapacan? Ben bu Cumartesi günü test yapsam olurmu ozaman 5-6 gün kalıyor