Sarpatesinannesi babymom2026 11 Nisan görünüyor doğum 5+5 te keseyi gördüm 15 mm haftayada inşallah kalp atışı duyarız dedi doktor 🙏
adyaligoktas Sarpatesinannesi inşallah rabbim bize de göstermeyi nasip etsin 🥹🙏🏼 22 Nisan doğum olarak gözüküyor benimde
zeynepkorucu Sarpatesinannesi 13 Nisan benimde 5+5 de keseyi gördüm bende haftaya kalp atışı için gideceğiz çok yakınız 🧿
adyaligoktas fatoss26 merhabalar yolculuk yapacağım hemde denize gireceğim için doktorum progesteron ve ecopirin başlattı dün daha öncesinde de 1 düşüğüm vardı önlem amaçlı olduğunu düşünüyorum
adyaligoktas zeynepkorucu bizde keseyi gördük daha yeni 4 Eylül’de tekrar gideceğim inşallah bebeğimi büyümüş şekilde görürüm ne zaman belirtilerinix başladı veya şuna belirtiniz var mı?
Sarpatesinannesi zeynepkorucu ben dün kalp atışı ve bebisi gördüm 6+4 te sizde sağlıkla görün inşallah çok yakın doğum tarihimiz dediğiniz gibi ilk bebiş mi sizin
zeynepkorucu adyaligoktas benim çok şükür rahat geçiyor 6+4 üm şuan ara ara belim ağrıyor göğüs hassasiyetim var onun dışında kusma ya da mide bulantısı yaşamadım daha çok şükür