Sarpatesinannesi zeynepkorucu ben dün kalp atışı ve bebisi gördüm 6+4 te sizde sağlıkla görün inşallah çok yakın doğum tarihimiz dediğiniz gibi ilk bebiş mi sizin
zeynepkorucu Sarpatesinannesi ayy hadi inşallah bende 7+5 gibi gitmeyi düşünüyorum evet ilk gebeliğim
Sarpatesinannesi zeynepkorucu sağlıkla kucağınıza alın inşallah Allah’ın izniyle benim 2.bebisim gelecek 🌸🙏
zeynepkorucu adyaligoktas benim çok şükür rahat geçiyor 6+4 üm şuan ara ara belim ağrıyor göğüs hassasiyetim var onun dışında kusma ya da mide bulantısı yaşamadım daha çok şükür
tugbatosun mysunshine1 benim ilk bebeğim 2 temmuzdu 19 martta doğdu şimdi ise 5 Temmuz bakalım ne zaman doğacak 🥰
isimsiz19 Benimde doğum 13 Nisan görünüyor hayırla sağlıkla o günleri görüp bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah bebişimi de kalp atışını da duydum elhamdulillah 00:00 itibariyle 7 haftalık olduk çok heyecan dolu gerçekten❤️🤰
nurozkara0607 Benimde 19 nisan görünüyor. Doktora gittim keseyi gördüm. Kalp atışı için kesin olsun diye 8.haftayı bekliyorum ama olumsuz düşünmüyorum her şey güzel olacak Nisanda kucağıma alacagım bebegimi ♥️ oda benim gibi koç burcu olacak 🫠
adyaligoktas Melisssa3 merhaba 5+5 haftalık hamileyim, bende ara ara mide bulantısı var ve yemek yesemde sanki doymamış hissi var o yüzden midem sürekli bulanıyor gibi 😁
Melisssa3 batar insanlara bakıyorum mide bulantısı tiksinme vs yaşıyorlar ama bende hiç biri yok sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize💕
babymom2026 momsalis kontrole gittiğim de 6+2 haftalık çıktı ultrasonda uygulamada 6+6ydı 4 gün sanırım yumurtlamadan kaynaklı fark çıktı doktor korkma dedi ama keseyi gördük yolk sacıda gördük 2 hafta sonra gel demişti haftaya çarşamba gideceğim kalp atışı için o zaman da uygulamaya göre 8+6 oluyorum ultrasonda ki hesaba göre 8+2 oluyorum. Sonradan tam haftasını yakaliyormus zaten
tugbatosun adyaligoktas o sırada su içse kuşan ben 🥺 7+2 şuan su içsem kusuyorum canım hiç bir şey yemek istemiyorum ilk gebeliğimde böyle değildi gerçekten çok farklı geçiyor şuan
adyaligoktas Melisssa3 kilo almamak için yememeye dikkat ediyorum ama midemi en rahatlatan şeyler sabah tost akşamlarıda pilav oluyor 😁