Cihanella papatyakokulugece ay bende bunu denemeye çok üşeniyorum 😂 bir daha öyle yapayım bari. Ama fissler düdüklüde de 10 dk harika oluyor🥰
myangelson Yusufunannesi_ yaa gerçekten mi ama doğru geçen sene alıp pisirmistim pazardan düdüklü de yok sabahtan akşama kadar kaynadı ocakta yine pişmedi ya en son söndürdüm altını cam ocak patlayacak o kadar ısınmaya diye 😄🤷🏻♀️ şimdi geçen hafta köyden getirdik yeni yeni cikmaya başlamışlar baya süt mısır en sevdiğim 😄😄 onlar 1 2saat içinde pisti hemen 😄
Yusufunannesi_ myangelson işin kötüsü benim Ocak da cam Ocak, bu ay elektrik faturası ne kadar gelecek çok merak ediyorum 🤣🤣🤣 ben de iyi niyetli düşünüp güzelse alıp buzluğa atarım demiştim. Ben onları değil, onlar beni buzluğa attı 🤣🤣
myangelson Yusufunannesi_ ahahah ava giderken avlanmak olmuş gibi 😂😂 aman ya gerçekten doğal birşey kalmadı ne kadar kötü ya. Böyle köyden sebze falan getiriyoruz tadı o kadar güzel ki. Pazardan marketten alıyorum alakası yok tatları 🥺
myangelson visnelicheescake aynen baya sey biliyorlar 😄 mesela salatalık seçerken çiçekli ve tırtıklı dikenli gibi olanlardan seç der hep onlar gerçekten lezzetli taze oluyor
Yusufunannesi_ myangelson ayyy köy domatesinin, salatalığının kokusu geldi burnuma 🫠 biz maalesef ne yediğimizi bile bilmiyoruz artık
Nissog Ben denedim 3-4 kere ve gerçekten pişiyor. Çok da güzel oluyor. Sadece mısırınız süt mısır olmalı.
myangelson Yusufunannesi_ gerçekten öyle. Biz de gorumcemin nişanı var da memlekete gittik öyle getirdik yoksa çok zor bizim de köyden getirme ihtimalimiz 🥲🥲
frdork visnelicheescake denedimmmm pişti hatta ben 7 8 dk kaynattım ama tabi taze süt mısırsa bu olay geçerli diğer türlü pişeceğini sanmıyorum
myangelson Yusufunannesi_ şansımıza bu sene geç döktü herşey ya normalde bu zamanda köyde salatalık domates patlıcan biber taze fasulye dolu olurdu bizim sansimiza zor buldular 5 tane çeri domates var dolapta sadece 😂😂