myangelson Yusufunannesi_ şansımıza bu sene geç döktü herşey ya normalde bu zamanda köyde salatalık domates patlıcan biber taze fasulye dolu olurdu bizim sansimiza zor buldular 5 tane çeri domates var dolapta sadece 😂😂
tatlibebegim_ Yusufunannesi_ ay pazarda süt mısırın tanes 25 tl o kadar güzel ki yedikçe yiyesi geliyo insanın sonra başka satıcıda 10 tanesi 100 tldi aldım deneyim dedim Allahım düdüklüde pişirdim kartlardı baya sert yenmedi tat desen zaten yok direk çöpe yanii😂
Yusufunannesi_ tatlibebegim_ ayy aynı şeyi yaşamışız. Dün 25₺ olandan aldım ama o kadar lezzetliydi ki, normal tencerede pişirdim mis gibi oldu. 12₺ olan düdüklüde saatlerce pişti yine yok 🤣
YuvarlanamayanPaanda visnelicheescake çok güzel oluyor süt mısırsa 5-7 dakika normalse 10-15 dakikada hop hazır birazda tuz kat suya miss
Mmelikkee visnelicheescake ilk denediğimde bende tereddüt etmiştim o yüzden 2 taneyi öyle denedim. Mısırların üstüne çok az şeker ve tuz da ekledim en son da kaynar suyu döktüm. Yarım saat ya da 20 dk kaynattim bence çok güzel oldu süt mısır gibi.
iknrkc visnelicheescake ben denedim kaynar suya attım garanti olsun diye 10-15 dk beklettim gayette güzel oldu iki kere yaptim hatta
tatlibebegim_ visnelicheescake ay denedim bu dediğiniz mısır pişirme tarifini valla nırmal 1 saat düdüklüde pişirdiğimden iyi oldu tatlı😂