mucizebebegimmm kuzum ben hem temizleme mendili aldım hemde molfixin o izotonik ıslak mendilinden aldım evde temizleme mendili kullanmak kolay olur ama dışarda bide onun için su ayarla bilmem ne zor geldi bazıları da öyle önermiş o yüzden ıslak mendili aldım trendyolda da indirim vardı çoklu ben 6 lı aldım şimdilik, bebek bezide aslında sleepy falan düşündüm ama bazılarına pişik yapmış falan molfixin pure and soft sarı paketli olanını aldım herkes onu öneriyordu, battı balık yan gider 😅 ilk bi kaç böyle deneme yanılma yapıcaz sonradan anlarız ne iyi geliyor ne gelmiyor, şampuan ecowell duydum bende herkes memnun, ama herşeyini siveno aldım çamaşır için şampuan ve pişik kremi de siveno benim henüz yağ falan almadım gerek yokta diyorlar, göğüs kremide henüz almadım tahinin üstünde yağ çıkıyor ya o çok iyi geliyor diyorlar onu denicem ha bide anne sütü iyi geliyormuş bilgin olsun, sağıp biraz dondurup onu sürmeyi düşündüm bende 😅 biraz fazla doğallıkçıyım sanırım baktım iyi gelmedi sonradan krem alırım bakalım gümüş kapak falan da kimine iyi gelmemiş kimi de gerek görmemiş bile o yüzden şimdiden o kadar para vermek istemedim deneyimleyerek görücez bakalım