mucizebebegimmm Arkadaşlar bebeklerinizin kıyafetlerini ilk ne ile yıkadınız? Siveno diyorlar. Ben dalin granül sabununu aldım. Şimdi çok kararsız kaldım yinede Siveno mu alsam çok öneriyorlar diye.
mucizebebegimmm Nursemom90 araştırmaya vaktim olmadı mağazadaydık hemen aldım çıktım. 2 arkadaşım var yakında doğum yapan onlar Siveno diyince kafam karıştı. O zaman böyle yapayım 🥰
mucizebebegimmm 3_bebelianne bunuda çok duydum. Duru granül ve Siveno sanırım en çok tercih edilenler arasında
Zhde 3_bebelianne duru granülun sadesini kullanıyorsunuz dimi yeşilini, kaç ölçek atıyorsunuz bebek kıyafetleri icin
09Tugba_0909 mucizebebegimmm bende E bebeğin kendi granül sabunlu olandan aldım bide yumuşatıcı ilk kez kulanıcam yorumlara bakarak aldım inşallah güzel olur
mucizebebegimmm 09Tugba_0909 baby me olanı diyorsunuz sanırım e bebek kendi markası. Yumuşatıcıyı pek önermiyorlar ben normalde de kullanmam yumuşatıcı bebek içinde hiç almayı düşünmedim.
Sun23 mucizebebegimmm siveno doğal içerikli güzel bir deterjan fakat ben incia tercih ettim. Sivenodan bile daha doğal içerikli sadece evde stok tutmak gerekiyor internetten alındığı için tek dezavantajı bu
mucizebebegimmm Sun23 İncia duydum evet ama internet olayı bana gelmiyor ya. Şükür deterjan kutuda bitince farkeden insanım 😂😂😂
kaktuscicegi_ Granül aldım bende her ikisini de kullananlar var bebeğin cildine göre değiştirilebilir diye düşünüyorum
09Tugba_0909 mucizebebegimmm evet e bebeğin kendi markası yorumlara bakarak aldım alanlar hep olumlu yorum yapmışlardı