tahamommy mucizebebegimmm planlı olmak iyidir balım asıl plansız olanlar tedavi olsun 😅 ben bir başak olarak aşırı planlı bir insandım ama eşimde benim tam tersim 🫠 bende kafayı yememek için saldım artık öyle böyle anlaşıyoruz
mucizebebegimmm tahamommy aaaa bende başak burcuyum ve eşim tam tersiiiii yay burcu. Şu an bende kafayı yememek için salmış durumdayım. Dün annemi arayıp “doğuracak ay kıtlığı gibi niye eylülde doğurdun ben bu kadar plancı olmak istemiyorum” diye ağladım biraz 😂😂 hayat başak burçları için gerçekten çok zoooorrr
ikincibezelyeayak mucizebebegimmm Dalinin içeriği gerçekten kötü Siveno incia güzel ben suan green clean kullanıyorum oda cook güzel kokusu vs doğal parfümsüz . Bütçenize göre karar verin Siveno incia zaten aynı fabrikadan çıkma
tahamommy mucizebebegimmm aahahah hemde çokk zor 🥲🥲 benim eşimde akrep malesef hemde en dağınıklarında ve erteleyenlerinden 😅 neyse ki oğlumda başak olucak kafa kafaya verip artık onu delirtiriz 💃🏻
mucizebebegimmm tahamommy neyse ki oğlumda başak olucak kafa kafaya verip artık onu delirtiriz 💃🏻 Allah’ta seni güldürsün, cidden çok güldümmm 😂😂😂😂
gncarlermrt mucizebebegimmm başından beri siveno kullanıyorum oğlum 15 aylık şimdide 4 aylık hamileyim yine sivenoya devam edeceğim…
Havin49_ mucizebebegimmm hepsi de aynı hiçbir farkı yok ben ilk dalin sıvı deterjan kullandım sonra sütü toz deterjan kullandım şimdi tursil
mucizebebegimmm Havin49_ bende dalini aldım, örgü, nevresim vs gibi şeyleri yıkadım. Bi tek normal hazır alınan kıyafetleri kaldı. Onlarıda dalinle yıkarım ya. Ne yapayım aldım bir kere. Bitince de Siveno alırım bitmiyor nasıl olsa 😂