Bal0306 Manolya89 tansiyonlariniz evdede yüksek çıkıyormuydu bazen hastane ortamında yükselebiliyor oyuzden sordum
Manolya89 Bal0306 hayır düzenli olarak ölçüyordum hep 12-8 11-7 seyretti dün akşam ilk defa yüksek çıktı 14-9 sabah kontrolüm vardı yine yüksek görünce yatış verdi çünkü ilk gebeliğimde preklemsi den erken doğum yaptım bu yüzden sıkı takip ediliyorum
semanur1975 Selim_Alparslan özellikle beslenme programım yok ama kahvaltıda tahin yiyorum belki onun faydası vardır bilmiyorum ama zaten benim bebeğime de iri diyorlar kilolu olsa bi dert olmasa bi dert doktorların da ne dediği belirsiz
Selim_Alparslan semanur1975 bende yiyorum her seyi canım ama hep az az gr aliyor niye öyle bilmiyorum 🤷🏼♀️
Derya034 Selim_Alparslan 32+5 gitmiştim enson 2225 kg boyumuz 44 cm dı buhafta 36 +4 gideceğim bakalım kaç olmuş💕
Bal0306 Manolya89 bende 35 haftaligim aynu şekilde 2 hafta gelişim geriliği var evde tansiyonlarim normal cikiyor idrarda protein yüksek çıktı ama herhangi birsey yapmadı henüz doktor yatis veya farklı birsey sanirim tansiyonlada ilişkili baya
Selim_Alparslan mellly Maşallah canım bende çok dikkat ediyorum beslenmeme ama niye boyle az çıktı anlamadim
Selim_Alparslan Mevsim5 bende hiç girmedim canım Haftaya pazartesi 35 oluyoruz belki o zaman girersin dedi doktor.
Manolya89 Selim_Alparslan ben taburcu oldum çok şükür tansiyonumu evde takip edicem inşallah sorunsuz geçiririm 🤲🏻
Selim_Alparslan Derya034 hadi bakalım az kalmış kuzu🤩 bizimde bas asagi dönmüş kafası kanala cok yakın ayakta asla duramıyorum yavaştan regl sancıları başladı bakalım ne zaman gelecek
Derya034 Selim_Alparslan Benim 25 haftalıktan buyana dönük ve çok baskı ağrım oluyodu karnımı ve belimi desteklemesi için doktorum bi korse önerdi onu aldım onla daha iyiyim en azından erken doğmasın 38 olsun yeter inşallah🪬🙏😊
Manolya89 Bal0306 ever benim de 3 haftadır 24 aaatlik idrar tahlili yapıldı bugün de verdim çok şükür protein kaçağı çıkmadı şuan tansiyonum için yatırdı birden yükseldi çünkü öncesinde hep normaldi
Selim_Alparslan Mevsim5 Kendi doktorum değildi canım doktorum izinde ayın 18 inde gelecek o zaman görünürsün dedi. Bebekte bayağı aşağıda dogum pozisyonu almış ve kafası çok yakın kanala. Aşırı rahatsiz ediyor ve surekli vajinam sızlıyor.
Selim_Alparslan Mevsim5 inşallah kuzum ilk oğlumda boyle olmustu 38+0 da geldi 🥹 pazartesi gideceğim inşallah yazarım