1993kubra Gulcan1222 normal besleniyorum özel birşey yemiyorum canım ne isterse her sabah yumurta yiyorum peynir salata gün içinde badem ceviz taze fasulye bulgur pilavı et tavuk yeşillik o an ne varsa yiyorum canım
Selim_Alparslan Fulya12- canım 2500 kg çıktı 34+1 de sanki zayıf mı anlamadım 🤔 çokta güzel besleniyorum ama çok garip 🤨
Selim_Alparslan Mevsim5 ne dedi kilosuna kuzu? Yaa sanki bu bebeklerin kilosu az gibi geliyor bana ya 🤔
Manolya89 Selim_Alparslan 35 girdim bugün 2200 gr bebeğim 2 hafta gelişim geriliği var tansiyonum yüksek çıktı yatış verdiler 😥
semanur1975 Selim_Alparslan özellikle beslenme programım yok ama kahvaltıda tahin yiyorum belki onun faydası vardır bilmiyorum ama zaten benim bebeğime de iri diyorlar kilolu olsa bi dert olmasa bi dert doktorların da ne dediği belirsiz
Mevsim5 Selim_Alparslan bana hoca normal dedi chatgpt 3 gün geriden geldiğini söyledi ama sıkıntı olacak bi gerilik değilmiş normal sayılırmış 😅
Selim_Alparslan Mevsim5 Benimde doktorum izinde canım haftaya pazartesi gelecekmiş tekrar gideceğim. Cok fazla kasik ağrım vardi ondan dolayı gittim. Bebek bas asagi dönmüş kanala cok yakın dedi. Aşırı baskı yapıyor surekli tuvaletteyim😪
Mevsim5 Selim_Alparslan ayy benimki de aynı oturunca kasığımda hissediyorum kafasını 🥹 sen hiç nstye girdin mi. Benim doktorum hala gerek görmüyor. 37+1de gitcem tekrar o zaman mı yapar acaba
Selim_Alparslan mellly Maşallah canım bende çok dikkat ediyorum beslenmeme ama niye boyle az çıktı anlamadim
Selim_Alparslan Mevsim5 bende hiç girmedim canım Haftaya pazartesi 35 oluyoruz belki o zaman girersin dedi doktor.
Bal0306 Manolya89 tansiyonlariniz evdede yüksek çıkıyormuydu bazen hastane ortamında yükselebiliyor oyuzden sordum